Interviu exclusiv Victor Simionescu, Partener GSLAW: Prevenția, principalul aspect pentru un comportament antreprenorial  

Prin securitatea juridică, societatea noastră își dorește să confere clienților predictibilitate și stabilitate.”

Printre provocările constante cu care se confruntă societățile de avocatură în prezent, se numără instabilitatea juridică. Afectând planificarea pe termen lung, această instabilitate conduce la adaptare, la comunicare proactivă.

„Ne determină să devenim mai agili, să fim mai angajați în fața provocărilor, să ne reinventăm.”

Pe masa planurilor pentru un viitor apropiat, casa de avocatură de tip premium boutique, Gae Simionescu & Asociații, se află, într-un proces accentuat, dezvoltarea, atât cea internă – exprimată prin dorința de a angaja noi persoane, dar și prin adaugarea în portofoliu a altor arii de practică.

Victor Simionescu împărtășește o privire de ansamblu asupra domeniilor complementare, precum managementul afacerilor, tehnologii – aprofundarea acestora reprezentând puntea către practica modernă a dreptului: „Tânărul trebuie să fie pregătit pentru o călătorie lungă, dar frumoasă, plină de provocări, dar și de recompense. Succesul, în domeniul juridic, începe cu o bază academică solidă.”

Mai jos, regăsiți interviul integral:

YouTube player

Despre Gae, Simionescu & Asociații

Societate de avocatură, relativ nou înființată, cu o experiență cumulată a celor doi parteneri de peste cincisprezece ani, atât în spectrul consultanței juridice, cât și a reprezentării în fața instanțelor de judecată sau a altor entități juridice de drept public sau privat, a fost fondată în anul 2020, dedicându-se cu prioritate excelenței în serviciile juridice, cu un angajament ferm față de integritate, devotament și inovație. Caracterul dinamic și expansiv al societății s-a dovedit a fi încă de la debut un atu important. Profesioniștii Gae, Simionescu & Asociații își depun întreaga expertiză și experiență în rezolvarea cazurilor, fie că este vorba despre litigii complexe, tranzacții de mare valoare sau consultanță juridică strategică.