Interviu exclusiv! Simona Pirtea și Mădălin Enache vorbesc despre cum fac echipă bună la birou, pe barcă, dar mai ales acasă

Simona Pirtea și Mădălin Enache, Managing Partner, respectiv Senior Partner la „Enache Pirtea & Asociații” au acordat pentru echipa Legile Afacerilor un interviu exclusiv în care au vorbit despre complexitatea business-urilor de familie, așa cum este și societatea lor.

„Facem echipă și acasă pentru că avem trei copii, dar facem echipă și în „dream team” – echipa pe care o avem în sailing, unde suntem împreună cu oameni dragi, alături de care colaborăm și din punct de vedere profesional, oameni care ne-au devenit prieteni. Putem face o paralelă între sailing și echipă, sunt multe lucruri pe care le-am adus în business din acest sport minunat. În primul rând, este vorba despre coordonare. Dacă nu te coordonezi și sunt patru buni, dar unul greșește ceva, ieși din cursă. O secundă este suficientă cât să debalansezi barca. În al doilea rând, este vorba de încredere. Nu poți să fii pe toate posturile, fiecare om trebuie să își asume responsabilitatea, trebuie să înțeleagă că are în mâini cursa sau poate chiar viața celorlați, dacă vorbim de valuri mari și situații extreme.” – au declarat Simona Pirtea și Mădălin Enache, Enache Pirtea & Asociații.

YouTube player
Enache Pirtea & Asociații este o societate înființată în 2018 în București, când cei doi parteneri fondatori, Simona Pirtea și Mădălin Enache, au decis să creeze acea firmă de avocatură în care clienții să găsească avocați care gândesc business și care să le ofere soluții aplicabile de ultimă oră, pentru a se asigura că afacerile merg înainte cu etică și integritate.

Iar misiunea și viziunea lor s-au dovedit a fi atuul cheie pentru oamenii și afacerile care au găsit în Enache Pirtea & Asociații partenerul lor juridic, fie în domeniul Dreptului Penal (White Collar & Business Crime, inclusiv Compliance & Regulatory), fie în domeniul Dreptului Afacerilor (Corporate & Commercial, Fuziuni & Achiziții, Pharma & Medical, Labour & Employment, Litigii, Protecția Datelor, Real Estate & Construcții).

Ceea ce distinge echipa lor de avocați este devotamentul incontestabil și inepuizabil față de profesia de avocat și față de clienți deopotrivă. Nu se limitează doar la a oferi servicii juridice, ci se folosesc de pasiunea și energia pozitivă de acre dau dovadă pentru a obține rezultatul dorit pentru companii și persoane fizice.