Interviu exclusiv, Adrian GOCIU: Rapiditatea indentificării textelor de lege aplicabile mi se pare cel mai important atu pe care trebuie să îl aibă un avocat

Anul 2018 a fost cel care a marcat înființarea Casei de Avocatură Gociu & Asociații, idee transpusă în fapte de către Adrian Gociu, cel a carei activitate în domeniu îl introduce cu mult timp înainte de înființarea sociatății.

Vizita echipei Legile Afacerilor în orașul de pe Bega s-a concretizat într-o plăcută discuție cu Adrian Gociu, Managing Partner, discuție în urma căreia am aflat care este povestea Casei de Avocatură, care sunt principalele subiecte pe masa planurilor, strategia de dezvoltare, dar și despre adaptabilitate, provocări, consecințele tuturor schimărilor și Inteligență Artificială.

Piața avocaturii din Timișoara cu siguranță va avea un trend ascendent, în acord cu însăși piața țintă. De asemenea în Timișoara se conturează case de avocatură, tot mai mari, cu servicii de înaltă calitate, care ating întreaga paletă a ramurilor de drept. Specializarea avocaților contribuie la creșterea calității prestațiilor și creșterea standardelor, iar acest lucru se resimte pe întreaga piață a avocaturii din Timișoara.

Interviu integral: Adrian Gociu, Managing Partner Gociu & Asociații

YouTube player