Intalnire de lucru intre avocati si reprezentantii Tribunalului Bucuresti

Avocatul  Ion Dragne, Decanul Baroului Bucuresti, a anuntat, stabilirea unei intalniri de lucru intre reprezentantii Baroului si cei ai Tribunalului Bucuresti, pentru abordarea unor aspecte  legate de imbunatatirea conditiilor in care isi desfasoara activitatea avocatii, precum si a masurilor pe care Baroul Bucuresti le poate dispune pentru a facilita dialogul intre magistrati si avocati, pentru realizarea actului de justitie respectand  dreptul la aparare.

Avocatii din Baroul Bucuresti care au propuneri, idei, privind eventuale teme de discutie care sa fie abordate  sunt invitati sa le trimita prin e-mail, la adresa info@baroul-bucuresti.ro, pana miercuri 17 februarie 2016, sau sa le depuna la sediul Baroului.

Anuntul decanului Ion Dragne:

Consiliul Baroului Bucuresti, intrunit in sedinta din 9 februarie 2016, informeaza avocatii, membri ai Baroului Bucuresti, ca a fost stabilita, prin amabilitatea conducerii Tribunalului Bucuresti, o intalnire de lucru, in cursul careia se vor discuta aspecte concrete legate de imbunatatirea conditiilor in care isi desfasoara activitatea avocatii la aceasta instanta, precum si masurile pe care Baroul Bucuresti le poate dispune pentru a facilita dialogul intre magistrati si avocati, pentru realizarea actului de justitie cu respectarea dreptului la aparare.

Functie de programul conducerii Curtii de Apel Bucuresti, se preconizeaza o intalnire de lucru, in acelasi scop, in perioada imediat urmatoare.

In afara aspectelor despre care Consiliul Baroului Bucuresti a luat deja cunostinta, in vederea alcatuirii unei agende complete de discutii, avocatii sunt invitati sa propuna teme de abordat, care sa vizeze aspecte ce tin de exercitarea profesiei de avocat la instantele din Bucuresti.

Propunerile avocatilor pot fi trimise la adresa de email info@baroul-bucuresti.ro, pana miercuri, 17 februarie 2016, sau pot fi depuse la sediul Baroului Bucuresti, la Secretariat-Cancelarie, etaj 5”.