Inscrieri la conferinta anuala IBA

Asociatia Internationala a Barourilor (International Bar Association – IBA) organizeaza, in perioada 4-9 octombrie 2015, la Viena, conferinta anuala a asociatiei, potrivit unui anunt al organizatorilor.

Conform acestora, la evenimentul din acest sunt asteptati sa participe peste 6.000 de avocati, aceasta fiind una dintre cele mai mari adunari ale comunitatii juridice internationale desfasurate in 2015.

Mai multe detalii despre eveniment, precum si modalitatile de inscriere, sunt disponibile AICI.

Organizatorii mai precizeaza ca in cadrul conferintei vor avea loc peste 180 de sesiuni de lucru, menite a acoperi toate domeniile de practica relevante pentru juristi din lumea intreaga. Printre oportunitatile oferite participantilor se numara posibilitatea acestora de a genera afaceri in colaborare cu cele mai importante firme din orase-cheie la nivel global, pana la 25 de ore de instruire juridica continua si dezvoltare profesionala continua, precum si o varietate de functii sociale, printre care networking-ul si vizitarea principalelor puncte de atractie turistica ale Vienei, prin tururi ale orasului si excursii.

Organizatorii motiveaza alegerea Vienei drept loc de desfasurare a conferintei, mentionand faptul ca orasul este un hub pentru mediul de afaceri din Europa Centrala si de Est, cu peste 1.000 de companii internationale care-si coordoneaza, de aici, activitatile regionale de pe intreg teritoriul Austriei. De asemenea, mai mult de 300 de companii internationale care activeaza in zona Europei Centrale si de Est au sediul central in Viena; totodata, capitala Austriei gazduieste sediile mai multor organizatii internationale, cum ar fi Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol (OPEC) sau al treilea sediu al Organizatiei Natiunilor Unite (ONU).