Innobilari la “Bulboaca si Asociatii”: Andrada Bulgaru si Simona Pirtea devin Managing Associates

Firma de avocatura “Bulboaca si Asociatii” le promoveaza pe Andrada Bulgaru (foto stanga) – coordonatoare a practicii de insolventa – si pe Simona Pirtea (foto dreapta)  – coordonatoare a practicii de drept penal – in pozitia de Managing Associates.  Aceste promovari vin in contextul unei cresteri organice in cadrul firmei, evidentiate  inca de la sfarsitul anului trecut – cand 5 alti avocati au fost elevati la pozitia de Senior Associates, respectiv George Chiocaru (drept bancar si piata de capital), Oana Dragan (litigii si dreptul muncii), Andreea Hlihor (insolventa si litigii), Catalin Petrea (insolventa si litigii) si Luciana Tache (fuziuni & achizitii).

Adrian-Catalin Bulboaca, coordonatorul firmei, a declarat „Meritocratia face parte din ADN-ul «Bulboaca si Asociatii», astfel ca accederea colegilor nostri la gradele profesionale superioare intervine atat ca urmare a contributiei profesionale a acestora in taramul activitatii juridice, cat si a contributiei lor la dezvoltarea Firmei si a reputatiei acesteia, la implinirea misiunii «Bulboaca si Asociatii». Promovarea colegilor in pozitia de Managing Associates a necesitat sustinerea si promovarea unui test international de competente manageriale universale. Toate acestea, pentru a putea contribui impreuna, substantial, la misiunea pe care Firma si-a asumat-o: aceea de a crea – prin activitatea noastra juridica – ceva nobil. Suntem avocati si in acelasi timp – prin caracterul distinctiv si de top al serviciilor juridice acordate clientilor nationali si internationali – suntem  neosteniti «cavaleri» ai Romaniei, sprijinind cu credinta si loialitate clientii nostri, efortul si contributia Romaniei la umanitate, precum si aspiratiile sale europene”.

 

Avocatura cu noblete

In toamna anului trecut, firma de avocatura “Bulboaca si Asociatii” a finalizat procesul de transformare organizationala si rebranding. Noua identitate de brand a repozitionat firma in jurul unei viziuni unice de business, aceea de a reprezenta – prin activitatile de consultanta si asistenta juridica acordate clientilor locali si internationali – Romania, cu  credinta si loialitate, sprijinind si in acest fel efortul si contributia Romaniei la umanitate, precum si aspiratiile sale europene.

Demersul a inclus definirea crezului care ghideaza activitatea avocatilor, schimbarea logo-ului pentru a reflecta noile valori ale firmei, re-design-ul materialelor de prezentare online si offline, dar si relocarea intr-un sediu nou, o cladire istorica, parte din patrimoniul national cultural.

Detalii cu privire la misiunea “Bulboaca si Asociatii”, profilul celor 7 avocati promovati, precum si al intregii echipe, ariile de practica si tranzactiile in care firma a fost implicata puteti gasi accesand www.bulboaca.com.

ecaterina.virgolici@lhm,ro