Informare cu privire la activitatea instanțelor din București

Decanul Baroului Bucuresti informeaza avocatii ca, potrivit informatiilor furnizate de catre conducerea Curtii de Apel Bucuresti si, respectiv, a Tribunalului Bucuresti, in baza hotararilor adunarilor generale ale instantelor in perioada protestului instantelor fata de procedura parlamentara privitoare la modificarea regimului pensiilor de Serviciu ale magistratilor, se vor solutiona numai cauzele urgente.

Aprecierea caracterului urgent al cauzei apartine conducerii completului de judecata, in conformitate cu prevederile legii si natura ori stadiul cauzei.

Recomandarea reprezentantilor instantelor fata de avocati este ca acestia sa se prezinte la sala, fie si numai pentru a li se comunica termenele care vor fi acordate, in masura in care nu se decide, de catre titularii de complet, ca este necesara judecata intr-o anume cauza.

Decanul recomanda avocatilor ca, in scopul protejarii intereselor justitiabililor, sa se prezinte la sedintele de judecata in cauzele in care sunt angajati sau desemnati, protestul magistratillor neafectand drepturile si obligatiile partilor din contractele de asistenta juridica sau situatiilor assimilate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here