Incep inscrierile la „Constantin Cunescu Business Law School”, editia a IV-a

Societatea de avocati Cunescu, Balaciu & Asociatii deschide inscrierile la cea de-a patra editie a scolii de avocatura de business „Constantin Cunescu Business Law School”. Sesiunea de inscrieri dureaza pana pe 25 iunie, iar scoala de vara se desfasoara in Bucuresti in perioada 6-11 iulie.

Tinerii avocati stagiari si studentii in ani terminali pot participa la o sesiune intensiva de invatare a principiilor esentiale din avocatura de business.

Inscrierile se fac pe http://www.summerschool.cunescu.ro/, prin completarea unei fise de inscriere, pe baza careia se face selectia celor 10 participanti.

Timp de o saptamana, avocati cu experienta din cadrul casei de avocatura Cunescu, Balaciu & Asociatii se alatura participantilor, in sesiuni interactive de predare. Acestea dezvolta tehnici specifice avocaturii de business si simuleaza practic probleme si situatii reale.

Realizarea unui raport de due diligence, redactarea de documente procedurale, abordarea unei actiuni in justitie, arbitrare sau de mediere, sau pledarea cazului in proces sunt doar cateva dintre lucrurile pe care le invata cei ce participa la Scoala de Vara „Constantin Cunescu Business Law School”.

Summer School 4 2

„Cei mai multi dintre participanti inteleg alaturi de noi ce inseamna avocatura de business. Ei au idei preconcepute despre ce presupune activitatea unui avocat, insa timp de o saptamana ei au sansa sa valideze sau sa isi schimbe parerile. Este foarte important ca ei sa inteleaga activitatea din perspectiva practica, de aceea si cursurile scolii de vara sunt structurate cu accent pe latura practica a profesiei”, declara Dr. Beatrice Onica Jarka, partener Cunescu, Balaciu & Asociatii.

„Simularea procesului civil este punctul culminant din desfasurarea scolii noastre de avocatura de business. Ii pune pe participanti fata in fata cu realitatea, ii face responsabili si ii provoaca sa ia decizii, intocmai cum se intampla in avocatura de business”, declara Dinu Petre, partener Cunescu, Balaciu & Asociatii.

„Va multumesc pentru aceasta experienta! Dupa terminarea facultatii, nu eram sigura daca avocatura este potrivita pentru mine. Dupa aceasta scoala de vara, datorita pasiunii, caldurii si profesionalismului cu care am fost intampinata, am realizat ca aceasta meserie este frumoasa si interesanta. Am invatat foarte multe si am realizat ca imi doresc sa devin avocat datorita acestei experiente. Recomand aceasta scoala de vara oricarui proaspat absolvent sau inca student care doreste sa descopere cu adevarat ce inseamna sa fii avocat de business”, spune un absolvent al Facultatii de Drept – Universitatea Bucuresti si participant la editia 2014 a „Constantin Cunescu Business Law School”.

Absolventii cursurilor „Constantin Cunescu Business Law School” primesc diplome si recomandari din partea lectorilor si pot primi oferte pentru continuarea stagiului de pregatire in cadrul echipei Cunescu, Balaciu & Asociatii. Mai mult, absolventii scolii vor avea prioritate la angajarea in profesie.

Detalii despre program, lectori si inscriere sunt disponibile pe site-ul scolii, http://www.summerschool.cunescu.ro/ sau la adresa http://www.cunescu.ro/. Partenerul editiei a IV-a a „Constantin Cunescu Business Law School” este organizatia studenteasca ELSA Bucuresti.