Inca un succes marca RVA Insolvency. Reteaua de farmacii 2NA Farm iese din insolventa

Compania SC 2NA Farm SRL, o retea importanta de farmacii din Bucuresti, a iesit din insolventa dupa mai bine de 4 ani, perioada in care a trecut prin procedura reorganizarii judiciare. Pe parcursul acestui proces, 2NA Farm SRL s-a aflat sub supravegherea administratorului judiciar RVA Insolvency, societate de insolventa condusa de catre Arin Stanescu (foto), presedinte al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania (UNPIR).

Compania SC 2NA Farm SRL a intrat in insolventa la data de 13.12.2010, pe fondul unei conjuncturi nefavorabile din punct de vedere economic, si a iesit din insolventa la data de 13 ianuarie 2015, potrivit certificatului de grefa emis de Tribunalul Bucuresti.

In aceasta perioada, compania si-a respectat planul de reorganizare aprobat de creditori, reusind sa isi achite toate datoriile pe care s-a angajat sa le plateasca prin acesta. Desi, conform specialistilor, doar 5% din companiile care intra in insolventa reusesc sa reziste pe piata, compania SC 2NA Farm SRL se numara printre acestea, succesul fiind asigurat de capacitatea managementului de a identifica rapid resursele necesare unei redresari si de sustinerea companiei de catre partenerii comerciali fideli care au continuat relatiile comerciale cu aceasta.

Strategia companiei pentru anul 2015 este de consolidare a pozitiei in piata farmaceutica si are la baza trei obiective majore: cresterea cifrei de afaceri, cresterea profitabilitatii si cresterea gradului de motivare a personalului angajat.