ILO premiaza doi avocati ai Voicu & Filipescu

International Law Office (ILO) a anuntat castigatorii Client Choice Awards 2015, 418 avocati din 68 de tari fiind premiati pentru activitatea in diferite domenii de practica. Dintre cele sapte premii acordate pentru piata din Romania, doua au fost castigate de catre avocati din cadrul Voicu & Filipescu – partenerii Florin Dutu (foto articol) si Georgiana Badescu.

Florin Dutu, avocat cu experienta considerabila in litigii si arbitraje si coordonatorul practicii specializate a Voicu & Filipescu, a fost desemnat castigatorul premiului pentru acest domeniu, clientii recomandandu-l pentru abilitatea de a-i sprijini in deciziile de afaceri, reputatia bine-meritata si eficienta serviciilor oferite.

Am acordat asistenta in ultima perioada intr-o serie de litigii majore, cu mize importante pentru clienti si a caror castigare a creat in unele cazuri precedente juridice interesante. Ma bucura aprecierea serviciilor noastre, primita din partea clientilor sub forma acestui premiu”, a declarat Florin Dutu.

Printre proiectele recente ale echipei de litigii si arbitraje a Voicu & Filipescu se numara castigarea (ca parte a unei echipe complexe de consultanti) a celui mai semnificativ litigiu privind aspecte de manipulare a pietei de capital si tranzactionare pe baza de informatii privilegiate judecat pe fondul cauzei de catre o instanta din Romania. Totodata, anul trecut avocatii firmei au coordonat si castigat un numar considerabil de dosare privind in special achizitii publice, taxa claw back, daune de asigurari, probleme de dreptul muncii, aspecte fiscale, recuperarea de creante.

Coordonatoarea practicii de concurenta a firmei, Georgiana Badescu (foto dedesubt), a primit premiul pentru domeniul Competition & Antitrust, fiind recomandata de catre clienti drept partener de incredere, datorita calitatii serviciilor si a experientei vizibile intr-o varietate de proiecte in acest domeniu.

Georgiana Badescu

Acest premiu este o recunoastere valoroasa pentru mine si pentru firma si doresc sa le multumesc tuturor clientilor care ne-au incredintat proiecte in domeniul concurentei si, in mod special, celor care au raspuns invitatiei ILO de a participa la desemnarea castigatorilor, recomandandu-ne”, a declarat Georgiana Badescu.

Voicu & Filipescu are una dintre cele mai diverse practici de concurenta de pe piata serviciilor juridice din Romania, avocatii specializati ai firmei fiind implicati intr-o varietate de proiecte ce presupun asistenta in investigatii derulate de catre Consiliul Concurentei, notificari de concentrare economica, monitorizarea angajamentelor asumate de catre agentii economici, precum si masuri de preventie a incalcarii legislatiei de concurenta prin definirea de bune practici si derularea de programe de training pentru angajatii clientilor.

Infiintate in anul 2005, premiile Client Choice sunt acordate avocatilor exclusiv pe baza nominalizarilor si recomandarilor primite din partea clientilor, urmare a unui proces complex de cercetare. Selectia castigatorilor are in vedere in primul rand abilitatea avocatilor respectivi de a adauga un plus de valoare afacerii clientilor lor.