ILO Client Choice 2014. O firma si sase avocati ridica premiile pentru Romania

Musat & Asociatii este firma de avocatura din Romania care a primit premiul Client Choice, acordat de catre International Law Office (ILO), pentru serviciile oferite clientilor in anul 2013. Informatia a fost publicata in Client Choice Guide – International 2014, un ghid editat de ILO, care, in acest an, a premiat 450 de avocati din 73 de jurisdictii si 40 de firme din tot atatea jurisdictii.

Ghidul cuprinde 2 sectiuni: “Firms winners” si “Individual winners”. Musat & Asociatii este prezenta si in cea de-a doua sectiune, “Individual winners”, prin avocata Miruna Suciu, Partener, care a primit premiul Client Choice pentru activitatea profesionala desfasurata in domeniul energie si resurse naturale in anul 2013 (despre acest subiect puteti citi aici).

Alaturi de Partenerul de la Musat & Asociatii, in sectiunea “Individual winners” se mai regasesc 5 avocati romani de top de la firme renumite din piata, premiati pentru activitatea profesionala desfasurata in diferite arii de expertiza. Astfel, in domeniul Piete de capital, premiul Client Choice ii revine Silvanei Ivan, Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii. In aria de specialitate Dreptul Muncii, premiul i-a fost acordat Luminitei Dima, Partner al Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP). Lucian Bondoc, Managing Partner al Bondoc & Asociatii, a fost distins pentru activitatea sa din domeniul Drept corporativ, in timp ce Liviei Constantinescu, Partner al DLA Piper, i-a fost recunoscuta activitatea din aria de specialitate Drept medical. Al cincilea premiu Client Choice a fost acordat, in aria de expertiza Litigii, avocatului Radu Balas, Counsel al DLA Piper.  

Premiile ILO Client Choice au o traditie de 9 ani si constituie un punct de referinta pentru avocatura de business, la nivel mondial. Castigatorii sunt desemnati in urma unei cercetari realizate de catre specialisti britanici pentru 73 de jurisdictii, inclusiv Romania si se bazeaza exclusiv pe recomandarile a peste 2.000 de companii, clienti ai caselor de avocatura. Criteriile care stau la baza acestor recomandari sunt: calitatea serviciului avocatial, profesionalismul echipei de avocati, notorietatea firmei de avocatura, promptitudinea si transparenta onorariilor.