Ijdelea Mihăilescu câștigă premiul „Proiectul Anului în România” la gala regională de premiere organizată de publicația CEE Legal Matters

Ijdelea Mihăilescu a câștigat premiul „Proiectul Anului în România”, acordat la Budapesta de publicația juridică regională CEE Legal Matters pentru asistența pe care a oferit-o Black Sea Oil & Gas în legătură cu contractul EPCIC încheiat cu GSP Offshore pentru Proiectul de Dezvoltare Gaze Naturale Midia.

Finaliștii au fost aleși de un juriu format din avocați cu experiență din întreaga Europă, câștigătorii fiind stabiliți de un al doilea juriu, alcătuit din profesioniști recunoscuți din europa centrala si de est. Complexitatea și valoarea tranzacției, alături de importanța pentru piața locală (și regională) au fost printre criteriile de selectie ale tranzactiilor semnate in anul 2018.

Semnificația contractului EPCIC incheiat intre Black Sea oil & Gas si GSP Offshore este incontestabilă, iar Ijdelea Mihăilescu a avut un rol esențial în finalizarea acestui proiect. Suntem încântați că membrii juriului au recunoscut eforturile echipei în această tranzacție“, a declarat David Stuckey, Directorul Executiv al CEE Legal Matters.

Am apreciat foarte mult cercetarea, procesul și criteriile de selecție care au făcut din acest eveniment una dintre cele mai obiective și prestigioase gale la nivel regional. Pentru noi este o ocazie foarte bună de a ne exprima recunoștința față de colegii și clienții nostri și, nu în ultimul rând, față de jurnaliștii care ne-au recunoscut contribuția la dezvoltarea sectorului gazelor naturale din România“, a declarat Anca Mihăilescu la ridicarea premiului.

Anul trecut, Ijdelea Mihăilescu a asistat Black Sea Oil & Gas cu privire la Contractul de Antrepriză Generală – Proiectare, Achiziții, Execuție, Instalare și Punere în Funcțiune (“EPCIC”) pentru toate lucrările onshore și offshore si la Contractul de Foraj al Sondelor de Producție încheiate cu GSP Offshore pentru Proiectul de Dezvoltare Gaze Naturale Midia, situat în offshore-ul românesc al Mării Negre. În ultimii opt ani, echipa Ijdelea Mihăilescu a  condus activitățile Black Sea Oil & Gas  cu privire la o multitudine de aspecte inovatoare cu implicații juridice  în legătură cu Proiectul MGD, inclusiv realizarea cadrului legislativ necesar implementării proiectelor de gaze, parcurgerea procedurilor de reglementare și încheierea anumitor contracte necesare pentru luarea deciziei finale de investiție pentru acest proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here