IFLR European Awards 2015: Clifford Chance Badea, firma de avocatura a anului in Romania

Clifford Chance Badea a fost desemnata “Firma de avocatura a anului” in Romania in cadrul IFLR European Awards 2015, eveniment ajuns la cea de-a 16-a editie.

Ceremonia, desfasurata joi seara si gazduita de hotelul Grosvenor House din Londra, a celebrat cele mai importante tranzactii ale anului 2014, precum si cele mai bune firme de avocatura implicate in acestea.

Astfel, cel mai important trofeu al serii, “Firma internationala de avocatura a anului”, a mers catre Allen & Overy, societate prezenta si in Romania, prin asocierea cu RTPR. De asemenea, Allen & Overy a fost mentionata in doua tranzactii ale anului, iar echipa sa a fost considerata cea mai buna in patru arii de practica.

O alta firma care a bifat succesul aseara a fost Clifford Chance, care si-a adjudecat trei titluri de “Echipa anului” in trei arii de practica, fiind mentionata si in trei tranzactii ale anului. Totodata, Clifford Chance a fost declarata “Firma de avocatura a anului” in Romania, unde este reprezentata prin biroul local Clifford Chance Badea, si in Franta.

De apreciere s-a bucurat si firma de avocatura White & Case, mentionata in trei tranzactii ale anului. In acelasi timp, White & Case a castigat premiul “Firma de avocatura a anului” in Cehia, Ungaria (tara din care tocmai s-a retras – mai multe detalii puteti citi aici) si Polonia, precum si pe acela de “Cea mai inovatoare firma americana de avocatura din Europa”.

O alta societate juridica prezenta si in Romania, Wolf Theiss, si-a adjudecat trofeul “Firma de avocatura a anului in Austria”.