IFLR 1000: Tuca Zbarcea & Asociatii, firma cu cele mai multe mentiuni individuale pentru editia 2015

Noua avocati ai Tuca Zbarcea & Asociatii sunt evidentiati in editia pentru anul 2015 a prestigiosului director IFLR 1000, lansata astazi la Londra, acesta fiind cel mai mare numar de nominalizari pentru o firma de avocatura din Romania.

Cei noua avocati au fost mentionati in cuprinsul directorului pentru experienta in domeniile dreptului Piete de Capital, Project Finance, Fuziuni si Achizitii, precum si Financiar-Bancar. Astfel, in domeniul Fuziuni si Achizitii au fost semnalati avocatii asociati Stefan Damian, Dragos Apostol, Razvan Gheorghiu-Testa si Cristian Radu. In aria Financiar-Bancar au fost mentionati, in principal, coordonatorul departamentului – Mihai Dudoiu si avocatul asociat Catalin Baiculescu. De asemenea, Florentin Tuca, Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii, s-a alaturat avocatilor asociati Serban Paslaru si Vlad Cercel, evidentiati in Project Finance.

Editia pentru 2015 a IFLR 1000 include, in premiera pentru Romania, un clasament dedicat performantelor firmelor de avocatura in domeniul Piete de Capital. Tuca Zbarcea & Asociatii a fost cotata de editorii publicatiei pe prima pozitie in aceasta arie, firma ocupand locul intai si in Project Finance si Fuziuni si Achizitii si locul secund in Financiar-Bancar.

”Fata de editia anterioara, in care sapte avocati Tuca Zbarcea & Asociatii au fost recomandati ca „Lideri” („Leading Lawyers”), numarul mentiunilor a crescut la noua, semn ca atat evolutia generala a firmei, dar mai ales activitatea avocatilor nostri capata amploare si notorietate. Ne bucuram in mod special ca si parteneri de data recenta, precum Cristian, Dragos ori Vlad au fost mentionati de analistii IFLR 1000, la mai putin de un an de zile de la numirea lor ca avocati asociati in cadrul firmei”, a declarat Stefan Damian (foto articol), Deputy Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Anual, directorul international IFLR 1000, o publicatie de specialitate editata de Euromoney, realizeaza una dintre cele mai pertinente analize ale performantelor caselor de avocatura in domeniul financiar, al pietelor de capital si fuziunilor ori achizitiilor.

Tuca Zbarcea este castigatoarea din 2012 a marelui premiu pe Romania acordat de „International Financial Law Review – IFLR” in recunoasterea performantelor echipei de a gestiona proiecte transfrontaliere complexe in anul anterior, in domeniile financiar-bancar, piete de capital si fuziuni si achizitii.