Iasi, pe harta extinderii BDO

A cincea firma de audit si consultanta din tara, BDO Romania, vine cu vesti la inceput de primavara. Firma de consultanta si audit isi extinde activitatea prin deschiderea unui nou birou teritorial in Iasi. Astfel, biroul recent infiintat devine cel de-al cincilea cabinet local, alaturi de cele prin care firma opereaza in Bucuresti, Cluj, Timisoara si Sibiu.

Aceasta etapa face parte din planul de dezvoltare al companiei, bazat pe asigurarea clientilor din teritoriu cu acces la servicii prestate la standarde internationale, in conditii competitive de pret. Noul birou, care opereaza complet integrat in reteaua BDO, s-a deschis prin cooptarea si valorificarea experientei de peste 11 ani a unei echipe de 7 consultanti care au activat pana acum sub brandul Daris Consulting. Echipa este condusa de Dan Schipor, profesionist cu o experienta de peste 15 ani in Managementul Strategic.

Silviu Manolescu, Managing Partner al BDO Romania, a declarat “Deschiderea unui nou birou, de data aceasta in Iasi, se inscrie in strategia de dezvoltare pe care am adoptat-o in ultimii ani. Avansul anual de 20% inregistrat de BDO Romania in 2015 concomitent cu atingerea tintei de 10 milioane de Eur prin consolidarea operatiunilor din Romania si Republica Moldova reprezinta confirmarea viziunii adoptate de echipa noastra. A fi aproape de piata, cu solutii practice la problemele mediului de afaceri prin servicii de calitate, ramane o prioritate pentru noi.”

Noul birou ofera servicii integrate de consultanta pentru management, cu focus pe zonele operationala si financiara.

ecaterina.virgolici@lhm.ro