Hotelul Moxy, cel mai nou din Centrul Capitalei a intrat sub umbrela Global Vision

Compania Global Vision, fondata de antreprenorul Sorin Preda continuă expansiunea în segmentul de facility și property management și adaugă în portofoliul de administrare și întreținere cel mai nou hotel din Centrul Vechi: Moxy Bucharest Old Town.

Hotelul este operat de Apex Alliance Hotel Management și dispune de 119 camere. Noul brand Marriott are ca public principal millenials şi a debutat în septembrie 2014, odată cu deschiderea Moxy Milan în Italia.

În Bucureşti, Apex Alliance mai operează hotelurile Hilton Garden Inn Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport şi Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca, iar incluzând Moxy by Marriott ajunge să ofere un număr total de 797 de camere în zone strategice ale oraşului.

Prin adăugarea în portofoliu a clientului Moxy Bucharest Old Town, divizia de Facility Management a Global Vision depășește suprafața de 700 de mii de metri pătrați aflați în administrare și întreținere.

Printre clienții din portofoliul diviziei de FM a Global Vision enumerăm CBRE Global Workplace Solutions, Hagag, Allianz Partners.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here