Hotararile Congresului Avocatilor 2014

Sapte Hotarari au fost adoptate in cadrul Congresului Avocatilor 2014, eveniment desfasurat in perioada 28-29 martie, in Bucuresti.

Cele 7 Hotarari sunt disponibile si pot fi accesate mai jos.

Hotararea nr.1 privind aprobarea Raportului de activitate al Consiliului UNBR (intre Congresul avocatilor 2013 si Congresul avocatilor 2014).

Hotararea nr.2 privind aprobarea executiei bugetare a Uniunii Nationale a Barourilor din Romania pe anul 2013.

Hotararea nr.3 privind aprobarea proiectului de buget al  Uniunii Nationale a Barourilor din Romania pe anul 2014.

Hotararea nr.4 privind aprobarea executiei bugetare a Casei de Asigurari a Avocatilor pe anul 2013.

Hotararea nr.5 privind aprobarea proiectului de buget al sistemului autonom de pensii si asigurari sociale pentru avocati.

Hotararea nr.6 privind validarea modificarilor si completarilor aduse de catre Consiliul U.N.B.R., prin delegare, Statutului profesiei de avocat precum si privind mandatarea Consiliului U.N.B.R. de a indeplini atributiunea prevazuta la art. 64 alin. (1) lit. d) din Legea nr. 51/1995.

Hotararea nr. 7 cu caracter general prin care Congresul ia act de materialele scrise transmise de catre delegatii care au propus adoptarea de hotarari, rezolutii, privitoare inclusiv la modificarea directa de catre Congres a unor acte normative cu caracter infra-parlamentar care intra in competenta Congresului si dispune masurile corespunzatoare.