Heuking Kühn Lüer Wojtek, in topul celor mai prospere zece firme germane

Firma germana de avocatura Heuking Kühn Lüer Wojtek a inregistrat un nou an de crestere a veniturilor, cu o cifra de afaceri care a crescut cu 8.8 %, de la 121 milioane de euro la 131.6 milioane de euro. Potrivit revistei de avocatura JuVe, cifra de afaceri obtinuta de Heuking Kühn Lüer Wojtek ii plaseaza in topul celor mai zece bune firme germane, in ceea ce priveste prosperitatea veniturilor.

Aceasta crestere este urmarea directa a evolutiei numarului de angajati recrutati de catre Heuking in ultimii ani. Un exemplu special este chiar recrutarea echipei de 18 oameni de la firma de avocatura GSK Stockmann & Kollegen, in vederea lansarii unui birou in Stuttgart, la inceputul anului trecut.

Andreas Urban, Managing partner la Heuking Kühn Lüer Wojtek, mentiona ca aceasta crestere a veniturilor se datoreaza numai intr-o anumita masura numarului in crestere a partenerilor si avocatilor cu care intra in contact, intrucat rezultatele inregistrate au fost peste asteptarile lor.

Numarul de avocati a crescut la 324, numarul de angajati crescand cu 10.2 %. Atat angajarile masive pe care le-au facut cei de la Heuking Kühn Lüer Wojtek, cat si sporirea numarului de parteneri si-au spus cuvantul in obtinerea unei pozitii economice avantajoase.

diana.petroiu@lhm.ro