Hervis câștigă la Tribunalul Cluj amânarea la plată a chiriei. Compania a lucrat cu Stratulat Albulescu

Retailerul de echipamente sportive Hervis a câştigat la Tribunalul Cluj amânarea la plată a chiriilor către mall până la soluţionarea dosarului de fond. Compania a lucrat cu societatea de avocatură Stratulat Albulescu.

Decizia vizează magazinul din centrul comercial Polus Cluj, însă acum avocaţii vor face apeluri şi pentru celelalte magazine din ţară.

“Cu majoritate de voturi, admite apelul (…) împotriva ordonanţei preşedinţiale nr. 2041/ 2020 pronunţate la data de 27 aprilie 2020, pe care o schimbă în întregime, în sensul că admite cererea de ordonanţă formulată de reclamanta Hervis Sports and Fashion (…) şi în consecinţă dispune amânarea obligaţiei de plată pentru 70% din chiria lunii mai, 70% din taxa de servicii aferentă lunii mai, precum şi a obligaţiei de plată a taxei de marketing aferente lunii mai în întregime până la soluţionarea în primă instanţă a fondului cauzei care face obiectul dosarului (…).”

“Conform recomandărilor autorităților, începând de vineri, 15 mai, vom redeschide o parte din magazinele noastre, cele cu acces stradal”, au transmis reprezentanții Hervis România. Lanțul austriac are aproape 40 de magazine în România.

Hervis cere această reducere dat fiind că nu se încadrează la categoria IMM pentru a putea beneficia de ajutorul statului în relaţia cu malluri în ceea ce priveşte chiria.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here