Hammond Bogaru & Associates a infiintat un departament specializat pe aviatie

Hammond Bogaru & Associates a infiintat o echipa specializata pe sectorul aviatiei pentru a face fata numarului tot mai mare de dosare din aceasta industrie. Nicholas Hammond si Alexandru Badet vor coordona noul departament.

„Infiintarea unui birou de aviatie a venit ca un pas firesc in evolutia firmei, avand in vedere volumul crescut de munca pe acest sector. Avocatii HBA care au fost implicati in ultimii ani in dosare mari pe sectorul aviatic au dobandit o adevarata pasiune si entuziasm pentru aceasta zona de nisa a avocaturii de business, ca sa nu mai vorbim de experienta practica de lucru si cunoasterea aprofundata a industriei. Am o multumire personala deosebita in a conduce acest birou, eu insumi fiind fost pilot de avion si cunoscand in detaliu particularitatile sectorului, putand veni astfel mai usor in intampinarea nevoilor clientilor nostri”, a declarat  Nicholas Hammond (foto), managing partener HBA.

Serviciile noului department vor include asistenta in incheierea de acorduri comerciale, administrarea bunurilor, rezolvarea disputelor pana la rezolvarea chestiunilor de proprietate intelectuala si asistentă corporate specifică sectorului. Hammond Bogaru reprezinta deja un numar important de clienti din sectorul aviatic, cel mai recent dosar de tip fiind asistarea in infiintarea unei noi companii aeriene romanesti.

Nicholas Hammond si Alexandru Badet vor coordona o echipa de 3 avocati si vor oferi consultanta clientilor in intelegerea problemelor de natura tehnologica sau manageriala pe sectorul aviatiei.