GUEST WRITER Avocat Silvia Uscov: Astăzi la ora 17 voi susține in fata studenților de la Facultatea de Drept a Univ. Babeș-Bolyai din Cluj o pledoarie pentru…avocatura

Adversarii mei sunt: un judecator și un procuror.
Câștigul este al societății, care ar putea beneficia de existenta unor oameni extraordinari ce aleg sa urmeze oricare dintre cele 3 profesii.
Bineînțeles, profesia de avocat este cea mai frumoasa, din punctul meu de vedere, iar, dacă am reușit sa mai conving câțiva studenți buni sa parcurgă acest drum, atunci toți avem de câștigat.
Trăim vremuri in care avem nevoie de avocați care sa apere drepturi și libertăți ale celor de care se înconjoară, la fel de mult cum avem nevoie de judecători și procurori bine pregătiți.
Mai multe detalii aici:
“- Linkul va fi postat la 16:30, pentru a putea fi accesat în timp util de toți participanții. Pentru a putea participa la eveniment de pe telefonul mobil trebuie descărcată în prealabil aplicația Zoom, iar de pe laptop/calculator există posibilitatea descărcării aplicației, dar și varianta accesării directe, folosind browserul.
– Limita a fost extinsă de la 100 la 1000 de participanți, pentru a putea asigura accesul a cât mai multe persoane, iar, in paralel, conferința va fi transmisă și live pe Facebook.
– Microfoanele vor fi oprite, pentru a asigura buna desfășurare a conferinței și pentru a evita eventualele probleme tehnice.
-Când veți intra în conferință, vă rugăm să apăsați “join audio”.
– Q&A: Întrebările pot fi adresate în chat, putând fi scrise de participanți după fiecare discurs, iar moderatorii vor selecta întrebările și le vor adresa speakerilor.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here