Grup de lucru privind evolutia profesiei de avocat din Romania

Consiliul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania a hotarat, intr-o sedinta recenta, constituirea unui grup de lucru privind “Evolutia profesiei de avocat in perspectiva”, care sa fie format din cei mai tineri membri ai Comisiilor Barourilor din tara noastra, arata un anunt publicat pe site-ul UNBR.

Consiliul UNBR, intrunit in sedinta din 05.09.2015, a hotarat initierea si organizarea consfatuirii nationale a  celor mai tineri membri ai consiliilor barourilor din Romania si ai conducerii executive a UNBR, in vederea constituirii Grupului de lucru consultativ al Consiliului UNBR privind perspectiva evolutiei profesiei de avocat din Romania”, precizeaza anuntul citat.

Potrivit acestuia, in cadrul grupului de lucru, tinerii avocati vor avea ocazia sa-si spuna cuvantul si sa participe la o serie de dezbateri pe marginea directiilor strategice ale profesiei de avocat. “Acestia vor comunica in mod constant cu consilierii UNBR astfel incat evolutia profesiei, privita prin prisma tinerei generatii, sa fie in permanenta pe agenda Consiliului Uniunii”, mentioneaza sursa citata.

Punerea in practica a proiectului ii revine Comisiei Permanente a UNBR.