GRIGORAS & PARTNERS isi extinde echipa de litigatori

Casa de Avocatura GRIGORAS & PARTNERS se extinde prin cooptarea avocatei Elenei Cristina Nicolae in echipa de litigatori, echipa condusa de Avocatul Coordonator Gabriel Grigoras.

Elena Cristina Nicolae a absolvit Universitatea din Bucuresti in anul 2007 si este avocat definitiv din anul 2009, membra a Baroului Bucuresti. De asemenea, ea detine un Master in Dreptul Afacerilor, obtinut in anul 2009 la Universitatea Nicolae Titulescu din Bucuresti.

Sunt extrem de bucuroasa ca ma alatur unei echipe in care experienta si expertiza profesionala de top se imbina cu dinamismul si tineretea. Obiectivele mele imediate sunt legate de integrarea cat mai rapida in ritmul de munca al unei case de avocatura de prestigiu, sperand ca toate abilitatie deprinse ca avocat independent pot fi puse imediat in slujba echipei. Pe termen lung, doresc sa aprofundez acele aspecte ale dreptului, care sunt cat mai strans legate de dinamica economiei,” a declarat  Elena Cristina Nicolae.

Anterior, Elena Nicolae a acordat asistenta juridica si reprezentare in litigii civile, litigii in contencios administativ si fiscal, dreptului muncii si al asigurarilor sociale, precum si litigii de dreptul familiei. Elena vorbeste fluent franceza si engleza avand, de asemenea, cunostinte solide de germana.

Consider ca sosirea Elenei in cadrul echipei noastre este un real castig, in masura in care cunostintele, experienta si studiile sale vor putea aduce un plus de valoare clientilor nostri. De asemenea, sunt sigur ca si Elena va avea de castigat profesional, ea urmand sa fie implicata in multe dintre cauzele importante pe care le avem in portofoliu,” spune avocatul Coordonator Gabriel Grigoras.

Casa de avocatura GRIGORAS & PARTNERS a fost fondata in anul 1996 si si-a calauzit intreaga activitate in baza principiului ABUNDANS CAUTELA NON NOCET (Mai multa precauţie, mai multa siguranţa).GRIGORAS & PARTNERS ofera servicii avocatiale prin intermediul avocatilor proprii, dar si prin numeroase colaborari la nivel naţional si international . GRIGORAS & PARTNERS acopera toate ramurile dreptului civil, comercial si penal, oferind reprezentare in fata instantelor de toate gradele, precum si consultanta de specialitate companiilor naţionale, straine sau multinationale in procese civile, comerciale si penale, investitii, achizitii, privatizari, tranzactii comerciale si negocieri. GRIGORAS & PARTNERS are competente si in materia pietei de capital si a instrumentelor financiare, precum si supraspecializare in materia organizarii si exploatarii jocurilor de noroc si cazinourilor.