"Gold Award" pentru Musat & Asociatii

Casa de avocatura Musat & Asociatii a primit distinctia “Gold Award” la categoria „Cea mai buna casa de avocatura din Europa Centrala si de Est in cadrul celei de-a 5-a editii a International Legal Alliance Summit & Awards 2012. Premiul i-a fost inmanat lui Catalin Baiculescu (foto), Deputy Managing Partner, Musat & Asociatii.

In cadrul evenimentului, care a avut loc la Paris, au fost remarcate rezultatele excelente inregistrate pe piata din Romania de echipa Musat & Asociatii, atat in ceea ce priveste evolutia portofoliului de mandate reprezentante pe parcursul anului 2011 in practica de fuziuni & achizitii, cat si in ceea ce priveste strategia de management adoptata.

„Acest nou premiu international confirma inca o data succesele inregistrate de Musat & Asociatii in anul 2011 si 2012. Este o recunoastere a calitatii serviciilor juridice prestate de avocatii nostri si a unui model de business avocatial bazat pe leadership in toate ariile de practica a carui valoare se evidentieaza permanent in numarul si calitatea clientilor din portofoliu”, a declarat Mona Musat, Managing Partner Musat & Asociatii.

International Legal Alliance Summit & Awards reuneste anual peste 600 de profesionisti in drept, avocati asociati si coordonatori ai departamentelor juridice din cadrul marilor corporatii internationale, din peste 50 de tari din Europa, Statele Unite ale Americii, America de Sud, Orientul Mijlociu si Asia. In acest an juriul a fost format din peste 145 de sefi de departamente juridice, din companii precum Oracle, HSBC, BNP Paribas, Dexia, EADS, Nokia, Siemens, HP, T-Mobile, British American Tobacco, Coca Coca, McDonald’s, L’Oreal sau Chevron Phillips Chemical Company. Castigatorii fiecarei categorii sunt desemnati in baza informatiilor furnizate de clienti, dar si a informatiilor pe care membrii juriului le au despre evolutia pietelor analizate.