GMCID Legal  – o nouă abordare pe piața serviciilor de avocatură

Guriță – Manole Cătălin și Iordache Dragoș au fondat la începutul acestui an Societatea de avocați Guriță – Manole Cătălin și Iordache DragoșGMCID Legal, o societate  ce oferă servicii juridice integrate și o abordare superioară în managementul relațiilor cu clienții. Alături, cei doi parteneri fondatori au o echipă de avocați profesioniști și entuziaști, a căror experiență acoperă numeroase arii de practică.

Abordarea diferită a echipei GMCID Legal constă nu doar în oferirea serviciilor juridice integrate, ci și în implementarea acestora. Prin asigurarea integrării serviciilor juridice în activitatea curentă a clienților, se asigură o mai bună realizare a obiectivelor stabilite iar relația cu clienții devine un adevărat parteneriat.

Cătălin Guriță – Manole este avocat fondator, cu peste 15 ani de experiență în insolvență și restructurare, drept bancar și financiar, real – estate și litigii comerciale.

Cătălin Guriță – Manole, avocat fondator

A deținut funcția de Managing Associate în doua dintre cele mai importante societăți de avocatură din Romania și a coordonat echipe multidisciplinare de avocați și experți, a reprezentat companii de top și instituții financiar – bancare în dosare complexe, atât la nivel național, cât și internațional.

În prezent, echipa de insolvență din cadrul GMCID, coordonată de Cătălin, gestionează cazuri complexe, printre altele și unul dintre cele mai mari și de răsunet cazuri de faliment aflate pe rolul instanțelor de judecată din România.

De asemenea, alături de GMCID Legal, a înființat și conduce echipa de insolvență GMC Insolvency Office dar și firma de consultanță în management și afaceri GMC Business Advisory.

În acest cadru, echipa GMCID oferă servicii integrate în zona corporate, acoperind întreaga gamă de activități de consultanță și litigii necesare oricărei companii care fie își dorește să se dezvolte, fie are maturitatea de a înțelege necesitatea desfășurării activității într-un mediu sigur din perspectiva juridică sau oricărei companii pe care mediul economic actual o împinge spre a căuta transformarea unor dificultăți în noi oportunități. 

Dragoș Iordache este avocat fondator, cu peste 15 ani de experiență în avocatură. Și-a concentrat activitatea profesională în litigii comerciale și dreptul penal al afacerilor, coordonand cazuri complexe privind corupția sau criminalitatea economico-financiară, echipe multidisciplinare de avocati și consultanți în malpraxis medical, oferind asistență atât medicilor, cât și instituțiilor medicale la nivel național, în parteneriat cu Raluca Simion – avocat specializat în malpraxis medical și doctor în medicină legală. 

Dragoș Iordache, avocat fondator

De asemenea are experiență în dispute la nivelul curților de arbitraj sportiv național și internațional.

Cu o experiență solidă în domeniul legislației industriei media și divertisment, reprezintă numeroși artiști, case de producție în negocieri, drepturi de autor, înregistrarea marcilor și litigii conexe.  Anterior GMCID Legal a fost avocat partener într-o cunoscută societate de avocatură din București.

Cele mai importante domenii de practică ale avocaților GMCID Legal sunt:

  • insolvență și restructurare,
  • recuperarea creanțelor,
  • real estate,
  • dreptul penal al afacerilor
  • drept medical și malpraxis medical
  • media și divertisment.

Echipa GMCID Legal oferă așadar o gamă largă de servicii juridice și consultanță în management și afaceri, oferind clienților și partenerilor o echipă profesionistă, dedicată, orientată să transforme orice dificultate într-o oportunitate.

Material transmis: Societatea de avocați Guriță – Manole Cătălin și Iordache Dragoș – GMCID Legal