Ghidul Wolf Theiss de legislatie in domeniul insolventei si restructurarii – o noua publicatie

Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG a lansat recent „Insolvency and Restructuring Law in Central & Eastern Europe” – „Ghid de legislatie in domeniul insolventei si restructurarii in Europa Centrala si de Est„.

IMG_1394 2

Aceasta prima editie a ghidului este publicata in limba engleza de catre renumita editura austriaca Linde si acopera 13 +1 jurisdictii: Albania, Austria, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ucraina + Kosovo.

Christian Hoenig si Christian Hammerl au indrumat eforturile echipei de experti la nivel regional, Ileana Glodeanu fiind responsabila de sectiunea care se adreseaza Romaniei. Ileana este partener coordonator al echipei de Corporate/M&A din cadrul Wolf Theiss Romania, careia i s-a alaturat in urma cu 10 ani, dupa ce profesase in alte doua firme de avocatura. Ileana a contribuit de-a lungul timpului la cateva publicatii in domeniul insolventei, printre care se numara editiile anterioare ale cartii „European Crossborder Insolvency” publicata la Londra de editura Sweet & Maxwell.

IMG_1512 2

„Lansarea ghidului s-a dovedit a fi un mare succes. Intrucat Legea privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa a modificat semnificativ in 2014 cadrul legislativ existent anterior, publicatia Wolf Theiss este deosebit de utila pentru mediul de afaceri din Romania. Fiind redactat in limba engleza, ghidul se adreseaza in special oamenilor de afaceri straini, dar si top management-ului si profesionistilor romani care nu lucreaza in mod uzual cu insolventa si care au nevoie de linii directoare cu privire la cadrul regional al restructurarilor si insolventei” a declarat Ileana Glodeanu (foto deasupra), Partener Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG.

Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG publica anual o serie de ghiduri regionale care acopera domenii precum: energia regenerabila (ghid aflat deja la a cincea editie), gaze si energie, litigiile si arbitraje, parteneriatele publice, pietele de capital.