Ghidul Chambers 2023, recent lansat, marchează o altă etapă importantă în recunoașterea pieței pentru Suciu Popa & Asociații

Suciu & Popa rămâne una dintre cele mai bine cotate societăţi de avocatură din România, ocupând locuri fruntaşe în clasamentele realizate de prestigiosul director britanic Chambers pentru ariile de practică Projects & Energy, Dispute Resolution – Litigation and Dispute Resolution – Arbitration, Corporate M&A.

Profesionalismul, abilităţile, expertiza, rezultatele şi proiectele complexe sunt atuurile evidenţiate de Chambers în cadrul recomandărilor celor trei parteneri Suciu Popa listaţi în ediţia din 2023: Miruna SUCIU, Managing Partner, Luminiţa POPA, Managing Partner şi Cleopatra LEAHU, Partner.

“Recunoașterea pe piață a performanței excepționale a firmei și a echipei noastre ne face foarte mândri și ne întărește angajamentul de a obține și mai multe rezultate pentru clienții noștri!” Miruna SUCIU, Managing Partner.

În sfera proiectelor de anvergură, dar şi pe segmentul proiectelor din domeniul energetic şi al resurselor naturale, ghidul punctează performanţele Mirunei Suciu, Managing Partner, notând că în aceste arii de practică expertiza este extinsă, centrată pe implementare de structură și mecanisme contractuale, precum și pe aspecte ce ţin de licenţierea și permitting-ul proiectelor de mari dimensiuni. Miruna Suciu Suciu (Managing Partner) este desemnată ca fiind singurul avocat din România clasat pe primul loc (Banda 1) la Energie din România, pentru al doilea an consecutiv.

Ghidul subliniază, de asemenea, abilităţile Cleopatrei Leahu (Partner) în furnizarea de asistenţă juridică tuturor clienţilor firmei din sectorul Oil&Gas în proiecte cu multiple aspecte de reglementare şi mecanisme contractuale.

Ediţia Chambers 2023 notează, de asemenea, că Luminiţa Popa (Managing Partner) este apreciată de clienţi pentru capacitatea de a gestiona atât dosare litigioase, căt şi proceduri arbitrale interne şi internaţionale, cu focus particular pe sectorul infrastructură și construcţii, dar şi energie şi resurse naturale. Luminiţa Popa este din nou recunoscută în cadrul Discute Resolution: Arbitration spotlight table for România.

“Într-o piaţă plină de provocări globale şi regionale, serviciile juridice vor fi căutate mai mult ca oricând. Lumea de azi este realmente interconectată, afacerile în general centrându-se din ce în ce mai mult pe etică, sustenabilitate dar şi eficienţă. Suciu Popa este construită în jurul acestor valori, iar recunoaşterile primite din partea mediului de business sunt pentru noi o confirmare că stategia adoptată este aliniată aşteptărilor pieţei, cu rezultatul notabil că Suciu Popa concurează astăzi cu celelalte firme mari locale şi internaţionale de la egal la egal.” afirmă Miruna Suciu, Managing Partner.

“În anii de muncă susţinută, Suciu Popa şi-a câştigat şi consolidat prezenţa la vârful avocaturii de business din România. Ceea ce am reuşit să realizam împreună este o firmă realmente respectată cu o echipă puternică, preferată de clienţii mari şi medii din principalele sectoare ale economiei, de la energie, infrastructură şi automotive până la aşa numitele new wave technologies.” conchide Luminiţa Popa, Managing Partner.

Suntem foarte recunoscători și mulțumim echipei noastre minunate și clienților noștri mari care au încredere în noi și ne susțin, precum și colegilor și partenerilor noștri care ne recunosc cu atâta bunăvoință munca!


Cu o activitate de peste 30 de ani, directorul britanic Chambers & Partners realizează analize exhaustive şi oferă informaţii din piaţa avocaturii de business pentru clienţi şi specialişti în profesia juridică.

Suciu Popa este o firmă de avocaţi de top, ce oferă servicii juridice complexe, cu performanţe notabile în toate ariile dreptului afacerilor, incluzând litigii şi arbitraje, drept imobiliar, administrativ şi contencios, dezvoltarea de proiecte, energie şi resurse naturale, fiind clasată în mod constant de toate directoarele locale şi internaţionale in topul furnizorilor de servicii juridice. Fiind angajată pe deplin să facă diferenţa pe piaţa avocaţială din România, Suciu Popa se bazează pe experienţa şi reputaţia solidă a avocaţilor şi a partenerilor săi, construite pe parcursul a peste 20 de ani de asistenţă a clienţilor multinaţionali, investitorilor strategici şi fondurilor de investiţii, autorităţilor publice şi instituţiilor financiare internaţionale, în unele dintre cele mai complexe tranzacţii transfrontaliere, proiecte de investiţii şi litigii.


Detalii de contact: