Germanii de la Karl Heinz Dietrich investesc 15 milioane de euro intr-un depozit logistic la Cluj

Compania germana Karl Heinz Dietrich International Exped, specializata in servicii de expeditie si transport international de marfuri va investi in total 12-15 mil. euro in realizarea unui depozit logistic pe o suprafata de 4,5 hectare, in parcul industrial Tetarom III, din localitatea Jucu, judetul Cluj. Germanii spun ca vor investi intr-o prima etapa 5 mil. euro si vor crea 80 de locuri de munca, urmand ca pe parcurs numarul de angajati sa ajunga la 200 de persoane.

‘‘Intr-o prima etapa a proiectului noastru de la Jucu vor fi investiti 5 mil. euro si vor fi create circa 80 de locuri de munca. Vom realiza un depozit logistic in parcul Tetarom III si vom desfasura activitati de transport pentru companiile localizate in aceasta zona’’, a declarat Hans U. Dietrich, presedintele companiei Karl Heinz Dietrich International Exped.

Reprezentantii companiei au mai spus ca Clujul este cel de-al saselea judet din Romania in care sunt prezenti. Investitia de la Cluj ar urma sa fie finalizata in cursul anului viitor, in conditiile in care, contractul de concesiune al terenului din parcul industrial Tetarom III a fost semnat deja de catre reprezentantii Consiliului Judetean Cluj si cei ai companiei germane Karl Heinz Dietrich.

Compania Karl Heinz Dietrich International Exped este prezenta pe piata locala si in alte patru locatii, la Bucuresti, Brasov, Sibiu si Timisoara, avand in total 500 de angajati. Administratorii companiei sunt oamenii de afaceri Dietrich Hanns Ulrich si Honold Heiner Matthias.