General Counsel Summit 2017. Detalii despre eveniment și destinația următoarei ediții

CEE Legal Matters a organizat cea de-a treia ediție a CEE GC Summit la Varșovia, eveniment care a reunit reprezentanți ai lumii juridice pentru două zile, în scopul dezvoltării profesionale, informează ceelegalmatters.com.

Organizatorii au ținut să mulțumească sponsorilor și speakerilor cu ajutorul cărora evenimentul a fost un real succes. După cum declarau reprezentații CEE GC Summit la început, evenimentul de anul acesta a fost cel mai bun de până acum.

„Mulțumim sponsorilor care au facut posibil acest eveniment. De asemenea, mulțumim speakerilor care au împărtășit experiențele lor. Acest schimb de experiență este scopul fiecărei ediții a acestui Summit și suntem recunoscători pentru prezentările excelente realizate și prezentate de toți speakerii”, au declarat organizatorii CEE GC Summit.

Printre speakerii care au participat la ediția de anul acesta se numără: JONATHAN MARKS, partener al firmei Slaughter and May din Marea Britanie, JULIJANA MIHAJLOSKA, general counsel Nextsense, STATHIS MIHOS, director juridic Pfizer, JOCHEN ENGELHARD, șeful departamentului juridic al Microsoft din Europa Centrală și de Est, ROSWITHA REISINGER, general counsel al piețelor emergente pentru Eli Lilly.

În urma participării la acest Summit, toți cei care au fost prezenți la Varșovia vor primi o diplomă de participare.

Organizatorii au dezvăluit deja locul în care se va desfășura ediția de anul viitor a CEE GC Summit. Dacă anul trecut, oamenii de top ai lumii juridice s-au întâlnit la Istanbul, iar anul acesta la Varșovia, în 2018, CEE GC Summit va avea loc la Praga.

CEE Legal Matters este o publicație pentru și despre avocați, care prezintă știri, interviuri, analize, opinii și multe altele, despre piața de legal din Europa Centrală și de Est. Mai mult, publicația organizează conferințe și mese rotunde, în scopul de a realiza rapoarte privind taxele, salariile și alte subiecte de interes pentru avocații din regiune.