Gelu Maravela:"Norocul a avut prea puțin de-a face cu această reușită"

Maravela & Asociații a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în România”, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Londra, fiind prezentă pentru a treia oară consecutiv pe lista nominalizaților la acest premiu, se arată într-un comunicat de presă remis www.legalmarketing.ro.

La eveniment au participat peste 120 de firme, iar Maravela & Asociații a fost pe podium alături de firme europene și internaționale importante, printre care Herbert Smith, Gleiss Lutz,  A&L Goodbody, Wolf Theiss și alții. În cadrul celei de-a opta ediție The Lawyer European Awards a fost primată excelența de pe piața europeană a avocaturii.

”În spatele acestui succes stau zeci de mii de ore de muncă și nenumărate sacrificii din partea întregii noastre echipe de profesioniști, traduse în sute de clienți fericiți și mandate și tranzacții  finalizate. Deși se spune a treia oară cu noroc, consider că norocul a avut prea puțin de-a face cu această reușită. Mulțumim pe această cale tuturor! Promitem că povestea Maravela & Asociații, recent începută a fi scrisă, va continua la fel de frumos în volumele ce vor urma.”, a declarat Gelu Maravela, Managing Partner Maravela & Asociații.

Juriul care a desemnat Maravela & Asociații Firma de avocatură a anului în România a fost format din avocați asociați (parteneri) în cadrul unor case internaționale de avocatură de înalt nivel (Chadbourne & Parke, Charles Russell Speechlys, Macfarlanes, Mishcon de Reya, Shoosmiths, Slaughter and May, Travers Smith, Trowers & Hamlins, Walker Morris, Winston & Strawn) și reprezentanți in-house din top management ai unor companii multinaționale (Aviva UK Life, IOC Television and Marketing Services,  Moët Hennessy,  Osborne Clarke International, Paypal, Sequa Petroleum N.V., Smiths Group PLC,  Société Générale, Wolseley plc).

”Suntem bucuroși și mândri de reușita noastră, pentru care trebuie să dăm multe credite. Fără o anume ordine planificată, mulțumim minunatei noastre echipe, clienților noștri pentru încrederea acordată și tuturor prietenilor care ne-au susținut!”, a declarat Alina Popescu, Managing Partner Maravela & Asociații.

Detalii suplimentare despre eveniment și câștigători se găsesc pe pagina oficială The Lawyer găsiți pe site-ul www.thelawyer.com sau pe pagina The Lawyer European Awards.

Mai multe informații despre echipa, ariile de practică și serviciile Maravela & Asociații sunt disponibile pe pagina oficială a firmei la www.maravela.ro.