Gaspar, NNDKP: Bucuria premiului este cu atat mai mare cu cat "recidivam"

Adriana Gaspar (foto stanga) senior partner in cadrul casei de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), a declarat pentru legalmarketing.ro, in urma ridicarii premiului Chambers European Awards for Excellence 2012, ca bucuria primirii trofeului este cu atat mai mare cu cat NNDKP este prima firma din Romania ce „recidiveaza” in castigarea distinctiei Chambers, dupa trofeul obtinut in urma cu trei ani.

Adriana Gaspar a reprezentat aseara NNDKP la gala Chambers ce a avut loc la hotelul Okura din Amsterdam, si a ridicat premiul pe acordurile piesei „Tot Mai Sus” interpretata de Guess Who – melodie propusa organizatorilor de catre legalmarketing.ro.

Joanna Thomas (foto dreapta), European Editor al Chambers and Partners, a declarat ca i se pare foarte important interesul pe care mass-media din Romania, o piata mica de avocatura comparata cu tarile din regiune chiar, il acorda avocatilor.

Joanna a spus ca, din acest an, Chambers se va concentra mai mult pe Romania, pentru ca piata are potential. Ea crede ca in viitorul apropiat vor fi necesare chiar doua clasamente pentru Romania, unul de firme locale si altul de firme internationale.

Joanna Thomas va fi prezenta pe 31 mai la Bucuresti datorita parteneriatului exclusiv cu legalmarketing.ro si va explica pentru avocatii romani cum functioneaza Chambers, care sunt criteriile de evaluare, cum se face research-ul, ce sunt intrebati si ce au raspuns clientii companiilor clasificate in acest an.

Reprezentantul Clifford Chance, firma din Spania care a castigat trofeul, a declarat ca, cu o seara inainte, a fost la Bucuresti la finala Europa League, iar acum se afla in aceasta sala de la Amsterdam la aceasta gala Chambers, care seamana cu o finala de Liga Campionilor, pentru ca vede aici elita avocaturii europene.

Legalmarketing.ro este singura institutie media din Romania care este acreditata la acest eveniment si care a transmis, in exclusivitate, numele casei de avocatura castigatoare.

Chambers & Partners este cel mai important director de legal din intreaga lume, cu o istorie de peste 20 de ani. Potrivit unui studiu independent realizat de International In-house Counsel pe 20.000 de juristi din intreaga lume, 51% dintre respondenti apeleaza la directorul Chambers & Partners pentru a identifica un avocat sau o firma de avocatura. Pe locul doi se situeaza, la o distanta considerabila, Legal 500 (21%), urmat de Martindale-Hubbell (14%), Practical Law Company (7%) si Who`s Who Legal (6%).