Romanian Legal Awards – O seară dedicată recunoașterii excelenței în avocatura de business

Suntem încântați să anunțăm evenimentul dedicat aprecierii performanței și excelenței în domeniul avocaturii de business – Gala Romanian Legal Awards.

6 iulie 2023 va fi o bornă pentru avocatura de business de acasă, marcând schimbarea de paradigmă. Casele de avocatura și avocații de business care realmente au excelat prin performanță și contribuție semnificativă în diferite arii de practică vor beneficia de o distinsă recunoaștere.

Gala Romanian Legal Awards va avea loc într-o atmosferă elegantă, o extensie a prezenței onorabile a invitaților noștri, și va oferi profesioniștilor din domeniu prilejul să se întâlnească, să creeze legături și să sărbătorească distincțiile obținute în cadrul etapei de decernare a premiilor și trofeelor.

Scopul nostru principal este de a evidenția și aprecia excelența profesională din domeniul juridic de business autohton și de a inspira prestatorii acestuia să atingă niveluri superioare în cariera lor. Fiecare premiu va fi acordat pe baza evaluării riguroase a realizărilor și contribuțiilor aduse în industria juridică pe parcursul unui an. În procesul de selecție au fost luate în considerare criterii precum performanța în litigii complexe, rezultatele obținute pentru clienți, inovația în oferirea de soluții legale și impactul în comunitatea de afaceri.

Așteptăm cu entuziasm și nerăbdare să ne întâlnim la Gala Romanian Legal Awards, unde vom sărbători curajul, pasiunea și performanța avocaturii de business din România și unde vom avea onoarea de a-i aduce recunoștința pe care o merită.