Gala Chambers – "Campionii sunt aici". Inca un vorbitor de calibru se alatura evenimentului. Program final, speakeri si teme

Gala Chambers – „Campionii sunt aici„, organizata de Legal Marketing in colaborare cu publicatia britanica Chambers & Partners, joi, 11 iunie 2015, a adaugat pe lista speakerilor un nume de rezonanta din domeniul juridic: avocatul Ioan Chelaru. El va sustine un discurs in cadrul Galei ce va fi gazduita de cel mai nou si sofisticat complex din Bucuresti, Le Chateau, o locatie exclusivista.

Ioan Chelaru a primit, recent, girul avocatilor din Romania, pe plan local, prin castigarea alegerilor pentru mandatul de Decan al Baroului Neamt, succes dublat, pe plan national, de alegerea in functia de vicepresedinte al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania.

Ioan Chelaru, vicepresedinte al Senatului Romaniei si presedintele Comisiei de revizuire a Constitutiei, ocupa, totodata, si pozitia de presedinte al Uniunii Juristilor din Romania.

Pe langa speakerii deja anuntati, la conferinta vor fi prezenti, in calitate de vorbitori, Decanul Baroului Bucuresti, Ion Dragne, precum si firmele de avocatura Radulescu Musoi (remarcata in clasamentele Chambers & Partners 2015, la aria de expertiza Concurenta/Antitrust), prin partenerul fondator Mihai Radulescu (cotat drept “notable practitioner” in aria de specialitate mentionata), si PeliFilip (castigatoarea trofeului “Firma de avocatura a anului in Romania”, decernat de catre publicatia britanica), prin avocatul partener Ioan Dumitrascu.

Cele trei paneluri de discutii vor fi urmate de o sesiune de intrebari si raspunsuri (Q&A) intre speakerii Chambers & Partners si ceilalti participanti. Gala se va incheia cu o receptie cocktail & networking, continuata de o cina privata adresata exclusiv partenerilor Legal Marketing si ai Revistei Romane de Consultanta.

Programul final al evenimentului, ce cuprinde speakerii si temele de discutie, poate fi consultat aici – Program Gala.

Accesul la Gala “Campionii sunt aici” se face exclusiv pe baza de invitatie. Invitatiile la eveniment sunt nominale si vor fi transmise fiecarui participant.

Rezervarea unui loc in regim “last minute” se poate face AICI.