Gala Chambers Awards 2017. Cinci firme româneşti de avocatură pe listele finale

Londra va găzdui, vineri, 7 aprilie, gala premiilor Chambers 2017 care va avea loc la hotelul Grosvenor House, acolo unde vor fi premiate firme din toată Europa, inclusiv din România.

Țara noastră intră și anul acesta în competiție, alături de alte state ale Uniunii Europeane. Nume importante ale avocaturii românești se luptă pentru câștigarea titlului de “Firma de avocatură a anului”.

Lista României cuprinde cinci firme, acestea fiind:

CMS

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen

PeliFilip

Schoenherr și Asociatii SCA

Ţuca Zbârcea & Asociaţii

Premiile Chambers onorează activitatea din ultimele 12 luni a firmelor naționale și internaționale de avocatură din Europa, pe baza cercetării efectuate pentru viitoare ediție Chambers Europe. Printre criteriile luate în calcul pentru alcătuirea listelor se numără creștere strategică și excelență în serviciile clientului.

Chambers Global a fost adus în premieră în România de către Legal Marketing și a devenit astfel liantul dintre piața românească de legal și ghidul juridic internațional. Chambers Global a venit în România în cadrul a două evenimente desfășurate sub brand-ul Lion House și cele două canale media ale companiei, Legal Marketing și Revista Română de Consultanță.