Gae, Simionescu & Asociații: Pionieri în Securitatea Juridică

GAE, SIMIONESCU & ASOCIATII este o societate de avocatură, relativ nou înființată, cu o experiență cumulată a celor doi parteneri de peste cincisprezece ani, atât în spectrul consultanței juridice, cât și a reprezentării în fața instanțelor de judecată sau a altor entități juridice de drept public sau privat.

Fondată în anul 2020, societatea s-a dedicat cu prioritate excelenței în serviciile juridice, cu un angajament ferm față de integritate, devotament și inovație.

Caracterul dinamic și expansiv al societății s-a dovedit a fi încă de la debut un atu important.

Ne mândrim cu adaptabilitatea noastră la schimbările legislative și de piață, cu expansiunea continuă a expertizei noastre în diverse domenii juridice, oferind clienților noștri nu doar soluții juridice premium, ci și siguranța că interesele lor sunt protejate în conformitate cu cele mai înalte standarde juridice.

Victor Simionescu – Partner Lawyer – GSLAW

Cu toate că este la început de drum, Gae, Simionescu & Asociații s-a poziționat ferm pe piața avocaturii din România, cu accent pe calitatea premium și caracterul exclusivist al unei firme de avocatura de tip boutique.

Profesioniștii Gae, Simionescu & Asociații își depun întreaga expertiză și experiență în rezolvarea cazurilor, fie că este vorba despre litigii complexe, tranzacții de mare valoare sau consultanță juridică strategică.

Gae, Simionescu & Asociații oferă garanția unui partener loial și consecvent tuturor clienților, atât celor dornici de un sprijin în orice luptă juridică, cât și celor care vor un sfătuitor de nădejde.

Motto-ul nostru „Part of your team” nu este o simplă expresie, ci o promisiune fundamentală a filosofiei noastre. Înțelegem că fiecare caz pe care îl abordăm este unic și necesită nu doar expertiză juridică, ci și o înțelegere profundă a obiectivelor și provocărilor specifice fiecărui client și proiect.

Andrei Gae, Partner Lawyer – GSLAW

Prin angajamentul asumat în fața clienților, profesioniștii Gae, Simionescu & Asociații devin nu doar avocați, ci și parteneri strategici, colaborând îndeaproape pentru ca fiecare strategie juridică să fie aliniată nu doar cu imperativele legale și standardele de calitate, ci și cu aspirațiile și valorile fiecărui client. 

Clienții noștri sunt jucători importanți din mai multe piețe relevante, cum ar fi servicii, retail, lucrări publice, banking, agricultură sau energie. 

Totodată, asigurăm sprijin relevant și în domenii precum dreptul civil, comercial, execuțional, recuperări creanțe, drept societar, proprietate intelectuală, dreptul familiei și al muncii, restituirea proprietăților și, nu în ultimul rând, dreptul penal. 

Am asistat clienți la tranzacții cu ecou în piață, precum achiziția celui mai important jucător național pe piața siropurilor naturale, dar și la semnarea unor contracte de concesiune/arendă în litigii de mare anvergură, la recuperarea unor creanțe, despăgubiri contractuale, atât în contracte publice cât și private, în restituirea proprietăților, executări silite, precum și în dosare penale.

Proiectele noastre vizează extinderea ariei de clienți din toate piețele relevante și a ariilor de practică de mare impact în acest moment, cum ar fi digitalizarea și proiectele de mediu, energie verde, precum și dezvoltarea ariei de practică pentru zona de agricultura.

Planurile și proiectele noastre de viitor sunt ghidate de o viziune clară: aceea de a fi mai mult decât o societate de avocatură, de a deveni un partener strategic, de încredere în vederea consolidării unei relații unice cu fiecare client.

Pe lângă acest angajament față de personalizare, planificăm să ne aprofundăm expertiza în domenii juridice de nișă, pentru a răspunde cerințelor în evoluție ale pieței locale și naționale.

În încheiere putem afirma cu tărie că, Gae, Simionescu & Asociații nu este doar o alegere, ci o investiție într-un parteneriat durabil și de succes, iar în acest context vă invităm să descoperiți diferența pe care o poate face parteneriatul cu o casă de avocatură care își pune cu adevărat clienții pe primul loc.

Material transmis: Gae, Simionescu & Asociații