Gabriel Zbarcea, singurul avocat premiat in cadrul Galei Forbes 500

Gabriel Zbarcea (foto: Forbes Romania), Managing Partner al firmei de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii, a fost singurul avocat premiat in cadrul Galei Forbes 500, desfasurata in data de 22 octombrie si gazduita de Le Chateau, complex destinat evenimentelor si ceremoniilor de gala din Bucuresti.

Gala Forbes 500 Business Awards are loc in mod traditional in luna octombrie, scopul sau fiind acela de a premia elita mediului de afaceri romanesc. Evenimentul celebreaza spiritul antreprenorial si initiativa, reunind cele mai creative, mai curajoase si mai intreprinzatoare personalitati de business din Romania.

La editia din acest an a galei au participat peste 250 de oameni de afaceri, antreprenori si manageri, dar si consultanti de top. Cu aceasta ocazie au fost acordate premii speciale celor care si-au pus amprenta asupra mediului de afaceri din ultimul an, dar si diplome de excelenta pentru personalitatile care au marcat, prin activitatea lor, mediul de afaceri romanesc.

Astfel, singurul avocat premiat in acest an in cadrul Galei Forbes 500 Business Awards a fost Gabriel Zbarcea, Managing Partner al firmei de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii. Acestuia i-a fost acordata o diploma de excelenta pentru activitatea sa din ultimul an in domeniul avocaturii de business, fiind considerat unul dintre avocatii care si-au pus cel mai puternic amprenta asupra mediului de afaceri local.