Gabriel Sincu ,,debuteaza" la Ernst & Young

Gabriel Sincu, fost partener al companiei Mazars Romania, incepe luni, 01 iulie 2013, activitatea la Ernst & Young, in calitate de Director Executiv in cadrul departamentului de Asistenta fiscala. El are peste 16 ani de experienta in consultanta fiscala, contabilitate si externalizarea serviciilor de salarizare pentru numeroase companii de mari dimensiuni.

In aceasta noua pozitie, Gabriel Sincu va sprijini eforturile companiei pentru a extinde cota de piata, portofoliul de clienti si pentru a consolida gama serviciilor de asistenta fiscala.

Cadrul fiscal din Romania s-a modificat si a evoluat continuu, ceea ce determinat nevoia diversificarii si cresterii serviciilor de asistenta fiscala. Companiile aflate in crestere, investitorii straini si antreprenorii necesita consiliere de specialitate pe masura ce activitatile lor devin mai complexe. Ma bucur sa ma alatur echipei de Taxe de la EY si sa contribui la consolidarea serviciilor noastre de asistenta fiscala pe piata locala„, explica Gabriel Sincu.

In calitate de Consultant fiscal si Contabil Autorizat, el a servit un numar mare de companii romanesti si multinationale, ca membru al echipei de conducere din Haarmann Hemmelrath si Mazars Romania. Pe parcursul carierei sale, consultantul a fost implicat in proiecte de asistenta fiscala de anvergura, privind impozitul pe profit, TVA, impozitare internationala, due diligence, si audit fiscal. Din 2004, Gabriel Sincu este membru al comisiei de consultare din cadrul Consiliului Investitorilor Straini care revizuieste proiectele legislative inainte ca acestea sa fie avizate in Parlament.

Departamentul de Asistenta fiscala din cadrul EY a fost intotdeauna locul ideal pentru dezvoltarea abilitatilor profesionale ale consultantilor fiscali, datorita modului in care noi abordam serviciile pe care le oferim clientilor. Sunt increzator ca Gabriel va adauga valoare echipei existente, adaptandu-si profesionalismul la standardele noastre inalte privind calitatea si la cultura puternica de inovare pe care am cultivat-o”, spune Venkatesh Srinivasan, Partener si Lider al departamentului de Asistenta fiscala si juridica, EY Romania.

Serviciile de Asistenta fiscala si conformitate sunt esentiale pentru oferta noastra pe piata locala si o componenta-cheie a organizatiei noastre. Recesiunea a schimbat modul in care companiile abordeaza planificarea si optimizarea fiscala, si de aceea am urmarit sa ne imbunatatim continuu expertiza pentru a veni in intampinarea nevoilor acestora. Gabriel s-a alaturat celor 100 de profesionisti din cadrul echipei locale de Taxe si va juca un rolul catalizator in dezvoltarea serviciilor noastre de asistenta fiscala si a portofoliului de clienti”, concluzioneaza Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania.