Gabriel Biriș, Partener Fondator Biriș Goran, a fost moderatorul dezbaterii “Cum accelerăm integrarea producției si desfacerii în agribusiness?”

Evenimentul se desfasoara in perioada 21 septembrie – 19 noiembrie 2020, in sistem online, in conditii de limitare a intrunirilor.

Una dintre dezbateri a avut loc miercuri, pe 14 octombrie 2020, si a avut ca tema “Cum acceleram integrarea productiei si desfacerii in agribusiness?”, ce i-a avut ca moderatori pe Gabriel Biris, Partener Fondator, Casa de Avocatura Biris-Goran si Bogdan Popovici, BucharestFoodSummit.

La discutii au participat ministrul Florin Citu, Ministerul Finantelor Publice si a secretarul de Stat Emil Dumitru, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, alaturi de reprezentanti ai mediului antreprenorial si academic din domeniu.

Printre subiectele dezbatute s-au aflat:

“Creste profitul companiilor in porcesul de integrare? Resurse de profit suplimentare.” – Dimitrie Musca, Antreprenor, Presedinte Grupul CAI Curtici

“Cresterea gradului de integrare in productia de curent electric in ferma!” – Alexandru Baciu, Antreprenor, Ferma Baciu

“Ne putem pregati in mod real pentru integrare? Trei propuneri” – Nicusor Serban, Fermier, Presedinte Clubul Fermierilor Romani

“Zootehnia romaneasca dispare? E preferabil ca profitul sa fie in importuri?” – Calin Musca, Antreprenor, Pork Prod

“Mecanisme guvernamentale pentru stimularea integrarii” – Emil Dumitru, Secretar de Stat, MADR

Ca reprezentant de onoare al mediului privat si sponsor GOLD al evenimentului, Nicolae Badea, presedintele ComputerLand Romania, a avut o interventie in care a subliniat ca pe viitor ar trebui sa se puna accentul pe o crestere a competitivitatii si a gradului de integrare in agricultura. “Statul trebuie sa devina un partener activ, o ancora de stabilitate si predictibilitate, cu o birocratie simplificata, altfel nu se va putea asigura competitivitatea in domeniul agricol”, a spus Nicolae Badea.

Evenimentele din cadrul BucharestFoodSummit.ro vor continua pana pe data de 19 noiembrie 2020, urmatoarea tema de discutie fiind: “Prezentare si analiza – produse alimentare de colectie”, luni, 19 octombrie 2020.

Date despre eveniment se pot gasi AICI .

COMPUTERLAND ROMANIA sprijina, in calitate de Partener Gold, organizarea BUCHAREST FOOD SUMMIT, o platforma transdisciplinara de dezbatere a problemelor, solutiilor si oportunitatilor de afaceri din agricultura, productia alimentara, de bauturi, retail, logistica si HORECA din Romania si Europa de Sud-Est, cu focus pe finantare, investitii si eficientizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here