Fostul procuror Laurențiu Vintilă, cu o bogată experiență de conducere în sistemul judiciar, se alătură echipei Crâznic & Asociații

Laurențiu Vintilă, fost procuror și inspector judiciar, Director al direcției de inspectori pentru procurori s-a alăturat echipei societății de avocatură Crâznic & Asociații în calitate de Senior Associate.

Laurențiu Vintilă a deținut funcții importante de conducere în cadrul sistemului judiciar: prim-procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 2 București (2001 – 2005), director al Penitenciarului cu regim de maximă siguranță București-Rahova (2005 – 2008). Este licențiat în științe juridice fiind absolvent al Facultății de Drept, Universitatea București.

„Sunt sigur că împreună vom fi mai puternici. Cooptarea lui Laurențiu Vintilă în echipa de avocați a Crâznic&Asociații va spori calitatea serviciilor juridice oferite clienților noștri. Ne cunoaștem din timpul facultății și sunt sigur că pregătirea excelentă și experiența lui Laurențiu, dobândită atât ca procuror cât și în perioadele în care a deținut funcții de conducere importante în cadrul sistemului judiciar vor contribui la calitatea actului de justiție.

Laurențiu Vintilă este un profesionist desăvârșit care împărtășește valorile și principiile promovate de Crâznic & Asociații motiv pentru care ne bucurăm că, începând de astăzi, este alături de noi.”, Flavius Crâznic, fondator & Managing Partner

„Mă simt onorat de cooptarea mea în echipa de avocați a Crâznic și Asociații. Experiența profesională dobândită în aproape trei decenii de activitate în cadrul sistemului judiciar sunt convins că pot să o valorific în acordarea asistenței juridice în cadrul firmei”., Laurențiu Vintilă, Senior Associate.

Despre CRÂZNIC ȘI ASOCIAȚII

Societatea își desfășoară activitatea, în principal, în domeniul dreptului penal-comercial (white-collar crime), dar abordează cu succes și cauze din domeniul dreptului „clasic” – penal, civil, comercial, dreptul familiei și dreptul muncii, acordând persoanelor fizice și juridice asistență juridică și reprezentare în fața organelor de poliție, parchetelor și instanțelor din România (în special în cauzele aflate pe rolul Direcției Naționale Anticorupție, Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism și Înaltei Curți de Casație și Justiție) și din Uniunea Europeană (CEDO, CJUE).

O componentă importantă a specializării societății o reprezintă activitatea de prevenție și consultanță acordată persoanelor juridice din România, Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii.

Fondată în aprilie 2016 de doi foști magistrați cu experiență în instrumentarea și susținerea în instanță a dosarelor complexe – Flavius Crâznic și Daniela Crâznic – CRÂZNIC ȘI ASOCIAȚII funcționează având la bază valori precum loialitatea, profesionalismul și respectul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here