Fost Ambasador al SUA în Regatul Țărilor de Jos se alătură gigantului american Wilson Sonsini Goodrich & Rosati

Wilson Sonsini Goodrich & Rosati, cel mai important furnizor la nivel global de servicii juridice pentru tehnologie, life sciences și companii emergente, a anunțat astăzi că Timothy Broas s-a alăturat practicii sale de investigații guvernamentale din Washington, în calitate de Senior Council. Broas a servit ca ambasador al SUA în Regatul Țărilor de Jos în perioada 2014-2016 și are o experiență de peste 30 de ani ca avocat în domeniul white-collar crime.

De-a lungul carierei sale, ambasadorul Broas a reprezentat persoane fizice, corporații, consiliile acestora și guverne  într-o gamă largă de chestiuni civile și penale, informează Law.com.

Experiența sa în domeniul white-collar acoperă întregul cod penal federal, cu un focus pe acuzațiile de fraudă contabilă, fraudă a valorilor mobiliare și încălcări ale Legii privind practicile de corupție în străinătate.

Broas are dreptul de practică în Districtul Columbia, New Jersey și New York. Și-a primit doctoratul de la William & Mary Law School și  este licențiat, magna cum laude, la Boston College.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here