Flavia Teodosiu și Silvia Uscov, invitatele lui Andrei Cristea la emisiunea „Legile Afacerilor”, difuzată LIVE, la ora 21:00, pe Profit.ro

Într-o profesie care în urmă cu 100 de ani părea inaccesibila femeilor, dar în care acestea domină acum din punct de vedere numeric, Flavia Teodosiu, castigatoare a premiului ”women in law 2017”, acordat de The Times Legal Innovation, este una dintre puținele „doamne de fier“ ale avocaturii noastre și singura reprezentantă feminină în Consiliul Baroului București. 

Nepoata unuia dintre cei mai apreciati Decani ai Baroului Bucuresti, care duce cu cinste mai departe traditia de familie, crede ca slaba reprezentare a femeilor la nivelul conducerii este tributara unui cliseu: poate, avocatii se simt mai bine reprezentati de un barbat. Ceea ce, pana la urma, inseamna ca nici macar femeile nu-si acorda prea multa incredere! Si nu-si constientizeaza forta. Nu suficient cat pentru a-si investi suratele cu functii de reprezentare.

Silvia Uscov, Managing Partner Uscov | Attorneys at Law face parte din noul val al avocaturii românești, fiind premiată de The Times Legal Innovation cu trofeul Rising Star.

USCOV | Attorneys at Law este membru al Camerei de Comerț Britanico-Române și a fost premiată la nivel internațional cu titlul ˝Mid-Sized Law Firm of the Year 2017˝ de către Global Legal Awards. De asemenea reprezintă România în publicații internaționale (Corporate Governance 2016, Business Crime 2018), participă la mese rotunde la nivel internațional, în care se discută ultimele tendințe în materie de reglementare corporativă (Virtual Round Table – Corporate Governance 2017 sub egida Corporate Live Wire) și se implică în dezvoltarea unei practici unitare la nivel național prin publicarea a numeroase articole de specialitate.