Firma de avocatură Suciu Popa anunță noi promovări și recrutări în cadrul echipei

Suciu Popa continuă runda de promovări și recrutări în croaziera spre expansiune a companiei.

Două nume au primit confirmarea și aprecierea activității lor din cadrul firmei.

Tudor Dobîndă a urcat pe scena profesională, în rolul de Senior Associate, iar Oana Rusu a fost întâmpinată de către echipa Suciu Popa, în parcursul soluționării litigiilor.


Fiind una dintre cele mai experimentate firme de avocatură din România, Suciu Popa oferă servicii complete, cu accent în Fuziuni și Achiziții, Energie și Resurse Naturale, Litigii, Arbitraj Internațional, Piețe de Capital, Infrastructură, PPP și Achiziții Publice, Construcții, Imobiliare, Concurență și IP, Tehnologie, insolvență și restructurare, cu istoric și reputație confirmate. Conform directoarelor internaționale de top precum Legal 500, IFLR 1000, Chambers & Partners și Global Arbitration Review 100 și Benchmark Litigation, firma de avocatură este recunoscută drept una dintre cele mai bune firme de avocatură din România.

La baza acestor distincții se află echipa care, constant, tinde spre evoluție și dezvoltare. Istoricul scris în peste 20 de ani de activitate, a adus pe harta companiei puternici investitori strategi, antreprenori și corporații străine, autorități publice și instituții financiare internaționale.

De la cele mai complexe tranzacții, până la cele mai dificile probleme juridice, echipa Suciu Popa oferă clienților o reprezentare clară, axată pe soluții și servicii profesionale, de înalt nivel, valorificând experiența în cadrul tuturor ariilor de activitate.

Recunoașterea excelenței în domeniul avocaturii românești este subliniată în afirmația Chambers Europe:

“Clienții apreciază Suciu Popa pentru capacitățile locale și transfrontaliere excelente”, adăugând că avocații săi sunt „eficienți și extrem de cunoscători – ei răspund foarte repede, iar sfaturile sunt foarte solide și practice.”​