FiNEXPERT pe podium la festivitatea de premiere a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România

În data de 13 iulie, cu ocazia festivității de premiere organizate de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România în cadrul celei de-a X-a ediții a Zilei Naționale a Contabilului, FiNEXPERT a obținut primul loc în categoria „Societăți de expertiză contabilă, capital românesc” și locul al doilea în categoria „Societăți de expertiză contabilă, promovarea profesiei”.

Finexpert a pornit de la o idee, la care s-a adăugat puțin curaj și o doză enormă de muncă și pasiune. La peste 15 ani de la înființare, abordarea unică a companiei a atras un portofoliu de peste 500 de companii locale și internaționale, active într-o gamă largă de sectoare și industrii.

Finexpert se află, în prezent, în topul companiilor cu capital românesc, care asigură servicii de contabilitate, salarizare, audit și taxe, iar în acest moment, know-how-ul internațional, savoir-faire-ul local, proiectele speciale și cei peste 120 de consultanți sunt cele mai mari reușite cu care se mândreste compania.

“Valorile și principiile noastre stau la baza fiecărei decizii pe care o luăm și ne motivează să avem cele mai înalte standarde de comportament moral și etic. Chiar dacă lucrăm cu cifre și abordăm fiecare problemă cu precizie matematică, adaptabilitatea ne caracterizează. De aceea, calitatea este foarte importantă pentru noi și datorită acestor standarde am atins noi performanțe atât pentru partenerii noștri, cât și pentru noi.” declară reprezentanții Finexpert.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here