Tuca Zbarcea si Asociatii – recunoscuta ca fiind „Highly Commended” de Financial Times

Londra a fost aseara „cucerita” de cele mai mari nume din domeniul avocaturii continentale. Intr-o gala fastuoasa, tinuta la Muzeul National de Istorie, Financial Times – Innovative Lawyers a prezentat cel mai important clasament juridic din Europa. Ca de fiecare data in ultimii ani, port-drapelul avocaturii romanesti, Tuca Zbarcea si Asociatii, a primit recunoasterea publisherului londonez.

Financial Times – Innovative Lawyers va fi prezent pentru prima data si la noi, Lion House detinand unica franciza din Romania.

Tuca Zbarcea si Asociatii a fost singura firma din Romania nominalizata in acest celebru clasament. Nu este pentru prima data cand Tuca Zbarcea si Asociatii se afla printre cele mai cunoscute case de avocatura din lume. Chiar anul trecut, ei s-au pozitionat in top 5, Most innovative law firms 2015: Top five game-changers of the past 10 years (non-UK), alaturi de Vieira de Almeida & Associados, Fondia, Magnusson si PMLJ.

Anul acesta, ii regasim in categoria Most innovative law firms 2016: Innovation in social responsibility, cu un scor total de inovatie 22: 6 originality, 7 rationale, 9 impact.

FT Innovative Lawyers Report reprezinta o analiza unica a industriei juridice, prin evaluarea inovatiei avocatilor, aplicata atat pentru clienti, cat si in propriile afaceri. Raportul si premiile acordate de Financial Times sunt bazate pe o analiza amanuntita si aprofundata.

Ajuns la a 12-a editie, FT Innovative Lawyers Report a devenit unul dintre cele mai importante clasamente juridice de top din Europa, iar premiile acordate sunt oferite dupa cel mai amanuntit research de pe piata juridica. De-a lungul ultimului deceniu, FT Innovative Lawyers Report a evaluat inovatia juridica din peste 50 de tari, de la peste 400 de firme avocatura si din 400 de departamente juridice.

Pentru a vedea premiile din acest an, va invitam sa accesati site-ul Financial Times: http://rankings.ft.com/innovativelawyers/rankings