Finance Monthly: CITR, compania anului 2014 in insolventa si restructurare in Romania

CITR, parte a CITR Group, a fost numita ”Compania anului 2014 in domeniul insolventei si restructurarii in Romania” de catre publicatia britanica Finance Monthly. Premiile Finance Monthly Law Awards se afla la a sasea editie si se acorda anual companiilor care inoveaza in domeniile lor de activitate si obtin rezultate deosebite pentru clientii acestora.

”Suntem mandri pentru ca am primit aceasta distinctie, acordata in urma unui proces de selectie la nivel international. Recunoasterea primita de specialistii CITR confirma eforturile noastre si capacitatea de a aborda procedurile intr-un mod diferit, iar acest premiu ne obliga sa continuam in acelasi mod, si cu acelasi standard ridicat”, a declarat Andrei Cionca (foto), asociat coordonator al CITR si CEO al CITR Group.

Premiile Finance Monthly Law Awards sunt acordate de catre un juriu format din jurnalisti ai publicatiei britanice, pe baza unei cercetari si documentari independente, precum si a opiniei cititorilor, exprimate online in prima jumatate a anului 2014 pe site-ul publicatiei.

Pentru premiile din cadrul competitiei au concurat numeroase companii la nivel mondial, iar castigatorii au fost desemnati din peste 90 de state ale lumii.