Filip & Company își consolidează practica de Real estate prin cooptarea Ioanei Grigoriu în poziția de counsel

Comunicat de presă

Ioana Grigoriu, avocat cu peste 15 ani de experiență în domeniul imobiliar, s-a alăturat echipei Filip & Company în poziția de counsel.

„Extinderea echipei prin venirea Ioanei este un pas important prin care vom consolida mai departe activitatea noastră. Alăturarea Ioanei are la bază împărtășirea acelorași valori, printre care munca în echipă, pasiunea pentru profesie, stăruința și dăruirea pentru servicii excelente în beneficiul clienților, spiritul de acțiune și curajul de a deschide și aprofunda noi oportunități,” afirmă Ioana Roman, partener și coordonatoarea departamentului de real estate al Filip & Company.

“Este un pas important în cariera mea şi sunt încântată să mă alătur acestei echipe de profesioniști, recunoscuți pentru standardele ridicate ale soluțiilor pe care le oferă și pentru abordarea personalizată a relației construite cu fiecare client.  Acest pas îmi va permite să folosesc și mai bine experiența îndelungată și competențele mele pentru ca împreună să extindem calitatea serviciilor noastre în domeniul imobiliar”, spune Ioana Grigoriu.

Experiența anterioară a Ioanei Grigoriu include aspecte complexe din domeniul urbanismului într-o multitudine de proiecte imobiliare, aceasta asistând clienți în legătură cu aspecte de urbanism în procedurile de due diligence sau în tranzacții și oferind suport în cadrul litigiilor relevante pe acest segment. De asemenea, de lungul timpului, Ioana a oferit asistență în structurarea tranzacțiilor, negocierea și redactarea contractelor de vânzare-cumpărare, aspecte imobiliare în cadrul ofertelor publice, analize due-diligence în cadrul tranzacțiilor imobiliare și aspecte legate de autorizări în domeniile infrastructură, energie, minerit și în cadrul proiectelor eoliene și fotovoltaice.

Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în practic toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal, protectia consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților. Mai multe detalii despre domeniile de expertiză şi echipa Filip & Company găsiți pe www.filipandcompany.com.