Filip & Company asistă Medicover în achiziția rețelei de clinici Laurus Medical

Casa de avocatură Filip & Company asistă Medicover, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din România, în achiziția societății Laurus Medical S.R.L., care deține o reţea specializată în servicii medicale de nişă, în proctologie şi afecţiuni ale sistemului venos. Tranzacția a fost semnată joi, 28 aprilie, și este în continuare condiționată de obținerea aprobării autorității de concurență.

Piața de servicii private de sănătate din România are una dintre cele mai rapide creșteri din Europa Centrală și de Est și continuă susținut direcția de consolidare. Ne bucurăm să asistăm Medicover în această tranzacție aliniată cu strategia lor de creștere, diversificare și dezvoltare în țara noastră”, a declarat Cristina Filip, managing partner în cadrul Filip & Company.

Mulțumim echipei Filip & Company pentru profesionalismul și implicarea cu care facilitează planurile de dezvoltare ale Medicover în România. Această investiție ne consolidează amprenta locală și ne poziționează strategic pentru a explora noile oportunități de creștere”, a declarat dr. Florinela Cîrstina, directorul general Medicover România.

Echipa Filip & Company care asistă în această tranzacție este formată din Roxana Diaconu (senior associate), Andrei Konya (associate), Silviu Vasile (counsel), Adrian Cristea (senior associate), Bianca Chera (senior associate), Camelia Ianțuc (senior associate), Diana Gavra (senior associate), Alexandra Dunăreanu (associate), Alexandru Moraru (associate), Alexandru Popa (associate), Andrei Anghel (associate), Bogdan Farcane (associate), Denisa Gonciulea (associate), Larisa Jurca (associate), Mădălina Cristache (associate), Monica Popa (associate), Roxana Roșca (associate) și Teodor Trandafir (associate), sub coordonarea Cristinei Filip (partener).

Vânzătorii sunt asistați în această tranzacție de echipa de avocați Firon Bar Nir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here