Filip & Company asistă EVERGENT Investments la achiziția MWARE Solutions

Casa de avocatură Filip & Company asistă Evergent Investments, o companie de investiții financiare cu experiență solidă pe piața românească, în achiziția unui pachet semnificativ din acțiunile producătorului român de software MWARE Solutions, companie specializată în soluții Big Data, date nestructurate, inteligență artificială și digitalizare.

„Dincolo de impactul crizei sanitare, de riscurile geopolitice și de inflația în creștere, industria de software românească își pune amprenta în dezvoltarea economiei și transformă țara noastră într-un centru regional. Evergent este un fond de investiții dinamic și inovator și această  achiziție deschide noi oportunități într-un sector în plină ascensiune. Le suntem foarte recunoscători pentru încrederea acordată și pentru oportunitatea de a le sprijini eforturile de creștere și dezvoltare continuă”, a declarat Monica Stătescu, partener Filip & Company.

Echipa Filip & Company implicată în această tranzacție a fost coordonată de Monica Stătescu (partener) și i-a inclus pe Rareș Crîșmaru (associate) și Monica Popa (associate) pe aspecte de drept corporativ, Bianca Chera (senior associate) și Marius Gheldiu (associate)  pe aspecte de proprietate intelectuală, Alexandra Dunăreanu (associate) pe aspecte de protecția datelor si Cătălin Suliman (partener) și Roxana Roșca (associate) pe aspecte de reglementare.

Avocații Filip & Company au avut roluri importante în multe dintre tranzacţiile semnificative de fuziuni & achiziţii din România. Fie că este vorba despre privatizări, tranzacţii de private equity, venture capital sau growth capital sau alte fuziuni şi achiziţii complexe, de foarte multe ori, cel puţin una dintre părţi a primit consultanţă juridică din partea Filip & Company. Totodată, avocații Filip & Company sunt clasați pe primul loc în cele mai prestigioase directoare internaționale – Chambers and Partners și Legal 500 în practica de Fuziuni și achiziții atât la nivel de echipă cât și individual.

Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal, protectia consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților. Mai multe detalii despre domeniile de expertiză şi echipa Filip & Company găsiți pe www.filipandcompany.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here