Filip & Company asistă Banca Transilvania în achiziția BRD Pensii

Echipa Filip & Company acordă asistență juridică Grupului Băncii Transilvania în legătură cu semnarea documentelor pentru achiziția BRD Pensii, companie a grupului Societe Generale care administrează un fond de pensii private obligatorii (pilon II) și un fond de pensii facultative (pilon III). Finalizarea tranzacției este condiționată de obținerea aprobărilor din partea autorităților de reglementare relevante.

“Ne bucurăm să fim alături de Grupul Financiar Banca Transilvania în această tranzacție de consolidare și extindere pe piața fondurilor de pensii, prin care continuă să contribuie la dezvoltarea unui segment foarte important pentru economia României. Suntem recunoscători și mulțumim Băncii Transilvania pentru încredere și oportunitatea de a fi parte din această echipă.”, a declarat Alina Stancu Bîrsan, partener și coordonatoarea departamentului de Finance & Banking al Filip & Company.

Echipa Filip & Company care a asistat Grupul Financiar Banca Transilvania în această tranzacție a fost coordonată de Alina Stancu Bîrsan (partener) și i-a inclus în poziții cheie pe Olga Solomon (Niță) (partener), Rebecca Marina (counsel), Raluca Biță (associate), Daria Olteanu (associate) și Valeriu Iliescu (associate).

Filip & Company are una dintre cele mai dinamice și experimentate practici de Finanţări şi Bănci și de Achiziții și Fuziuni, asistând în numeroase tranzacții de achiziții și fuziuni, inclusiv din sectorul serviciilor financiare și fiind clasată în ambele arii în primul eșalon de către prestigioasa publicație Legal 500. Echipa include specialişti cu un palmares bogat şi de succes, dobândit în cadrul unor proiecte desfăşurate atât pe plan intern cât şi internaţional.

Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în practic toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal, protectia consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților. Mai multe detalii despre domeniile de expertiză şi echipa Filip & Company găsiți pe www.filipandcompany.com.