Filip & Company asistă Alesonor la încheierea parteneriatului cu Verita International School

Echipa Filip & Company asistă Alesonor, companie cu o experiență de peste 20 ani în dezvoltarea comunităților sustenabile din România, la încheierea parteneriatului cu Verita International School & Kindergarten pentru a dezvolta cel de-al doilea campus Verita din România, în suburbia Amber Forest. Acest parteneriat își propune să creeze un mediu educațional și rezidențial remarcabil pentru familii.

“Ne bucurăm de fiecare dată să fim alături de Alesonor în proiecte care construiesc un viitor mai sustenabil și mai bun pentru generațiile viitoare. Acest parteneriat aduce în România un standard internațional în ceea ce privește calitatea educației și locuințelor, încurajând dezvoltarea unei comunități sustenabile și armonioase. Ne bucurăm că am avut din nou ocazia să fim alături de Alesonor și le mulțumim pentru încrederea acordată în acest proiect important, precum și pentru colaborarea excelentă.”, a declarat Ioana Roman, partener și coordonatoarea departamentului de Drept imobiliar din cadrul Filip & Company.

Campusul Verita din Amber Forest va fi dezvoltat în două etape, cuprinzând 15.000 m2. Cu doar 20% din suprafața terenului dedicată construcției, majoritatea spațiului va fi rezervată terenurilor de sport, parcurilor și zonelor verzi, urmând principiile de dezvoltare ale suburbiei. Școala va fi, de asemenea, prima școală nZEB (clădire cu un consum de energie aproape de zero) din România, punând accent pe eficiența energetică, dar și pe beneficiile pentru sănătate, precum aer proaspăt, lumină naturală, vopsele fără compuși organici volatili etc.

„Suntem încântați că am găsit, ca întotdeauna, în echipa Filip & Company un partener  de încredere care a înțeles obiectivele înalte pe care le urmărim și sunt aliniați cu viziunea noastră. Ne bucurăm că alături de partenerii noștri putem oferi tuturor membrilor comunității Amber Forest și nu numai, acces la o experiență educațională unică.”, a declarat Alex Skouras, Managing Partner Alesonor.

Echipa Filip & Company a fost coordonată de Ioana Roman (partener) și i-a inclus pe Mihaela Ispas (counsel) și Ionuț Blidar (associate).


Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în practic toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal, protectia consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților. Mai multe detalii despre domeniile de expertiză şi echipa Filip & Company găsiți pe www.filipandcompany.com.

Alesonor, dezvoltatorul imobiliar al comunităților durabile Amber Gardens and Amber Forest 

Alesonor este un dezvoltator rezidențial, specializat în dezvoltarea comunităților durabile, precum Amber Gardens și Amber Forest. Având peste 20 ani experiență în România, Alesonor are ca principal obiectiv dezvoltarea proiectelor rezidențiale responsabile față de mediu, ce îmbină pasiunea pentru design, calitate și natură.

Printre proiectele rezidențiale de referință dezvoltate de către Alesonor în București se numără Clover Residence, Magnolia Residence, Ivy Office Residence, Almond Tree Residence și Amber Gardens. Amber Gardens, primul complex rezidențial din Romania cu vile verzi de lux bazate pe designul bioclimatic, respectă cele mai înalte standarde energetice. Alesonor s-a impus ca lider în dezvoltarea de vile rezidențiale și comunități durabile în România, pledând pentru clădiri verzi, eficiente din punct de vedere energetic.

Amber Forest, prima suburbie completă din România, cuprinde aproape 500 vile verzi şi peste 200 apartamente verzi, un parc de 5 hectare și diverse facilități sportive, de agrement, educaționale, comerciale și de lucru, dezvoltate pe 31 de hectare, cu doar 15% din suprafață construită, având cel mai mic coeficient de utilizare a terenului.

Peste 450 de locuințe verzi au fost vândute deja în suburbia Amber Forest.

www.amberforest.ro


Comunicat de presă